Website nieuws De Valk

Dinsdag 20 oktober 2020

Meubelfabriek De Valk stond dit najaar voor het eerst als exposant in De Woonindustrie (DWI). In de nieuwsbrief blikt het bedrijf onder meer hierop terug, maar heeft ook nieuws te melden.
Website nieuws De Valk
Website nieuws De Valk Website nieuws De Valk

Er wordt nog volop aan gewerkt, maar de nieuwe website van Meubelfabriek De Valk staat live. Met deze site wil het bedrijf meer gemak brengen door de verschillende collecties te tonen en de bezoeker inspireren met gerealiseerde projecten.

 

De Basics collectie van De Valk is nog volop in ontwikkeling. De fabrikant toonde hiervan een impressie op DWI (De Woonindustrie) en ontwikkelt de collectie nu verder. Eind dit jaar wordt de collectie gepresenteerd in een totaal vernieuwde brochure. De digitale versie komt ook op de website beschikbaar. Enkele productfoto's zijn al op de website te vinden en overige product- en sfeerfoto's zijn op aanvraag beschikbaar.  

 

Ieder jaar wordt in Sneek en omgeving het Werkfestival Súdwest-Fryslân georganiseerd. Ondernemers uit Súdwest Fryslân nodigen geïnteresseerden tijdens dit festival uit voor een kijkje achter de schermen. Bij Meubelfabriek De Valk werden rondleidingen en  demonstraties gegeven (foto 2), ruim 80 bezoekers kwamen hierop af.

 

In de toekomst blijven bezoekers welkom in de fabriek, en natuurlijk in DWI op maandag en andere dagen op afspraak. Op 2 november is dit bezoek mogelijk tijdens de Marketday BXL, onder het genot van een Belgische wafel.Links

www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, htc, home trade center, de woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #MeubelfabriekdeValk, #marketdayBXL

Gerelateerd nieuws
Net Club Fauteuil door Kettal Studio
Het Spaanse Kettal introduceert een nieuwe fauteuil in de Net serie. Een stapelbare fauteuil in veel verschillende kleur- en stofsoorten.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Bio-stoelen van hennep
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden