Violetta terug in Nederland

Woensdag 23 september 2020

De Duitse meubelfabrikant Violetta presenteert binnenkort via de kersverse agent Avantii de white label 'Dutchline'-collectie voor de Nederlandse markt.
Violetta terug in Nederland

Feitelijk gaat het om een herintroductie van Violetta op Nederlandse markt, dat eind vorig decennium al eens te zien was in Nieuwegein, in het toenmalige HTC (Home Trade Center), nu DWI (De Woonindustrie). De Duitse meubelfabrikant heeft haar Nederlandse vertegenwoordiging nu toevertrouwd aan Allain Silbernberg met zijn agenturenfirma Avantii, een handelsnaam van Gran Carismo uit Almere.

Als locatie voor de presentatie heeft Avanitii gekozen voor de Almeerse showroom van familiebedrijf Silvera, eveneens een agent die vooral in interieurstoffen handelt, maar ook enkele meubels voert. Die presentatie is gepland op 5, 6, 12 en 13 oktober.

De white label Dutchline collectie van Violetta bestaat volgens Avantii uit een compleet gamma met sofa's, luxe fauteuils, eetkamerstoelen en bijzondere relaxzetels en -systemen. Violetta is goed in het onopvallend verwerken van relax-systemen in het design van hun meubels.

Door de samenwerking met Silvera op het gebied van meubelstoffen kunnen woninginrichters hun eigen collectie samenstellen en zo de meubelen een eigen signatuur meegeven en ook onder hun eigen naam verkopen.Links

www.avantii.eu
www.silvera.nl
www.violetta-sitzkomfort.de

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, #avantii, #silvera, #violettasitzkomfort

Gerelateerd nieuws
 
Fryett's via Cvd
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
 
Website nieuws De Valk
lees verder
GIO Erkenning interieurproducten
Afgelopen vrijdag, 16 oktober, tijdens de DDW hebben meerdere fabrikanten Gio-erkenningen gekregen voor hun zitmeubelen en virtuele haard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden