Ja, de Imm gaat door!

Woensdag 23 september 2020

Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
Ja, de Imm gaat door!

Recent liet de Messe Frankfurt weten dat er tot en met het eerste kwartaal van 2021 in Frankfurt geen beurzen meer georganiseerd zullen worden.

De Koelnmesse liet daarentegen direct weten daar, net als de Duitse overheid, heel anders over te denken. Een beurs is immers geen voetbalwedstrijd of festival. Daarom heeft de Duitse ook toestemming gegeven om weer beurzen te organiseren. De eerste grote hebben inmiddels plaatsgevonden.

Die toestemming geldt ook dus voor de Imm Cologne en Living Kitchen 2021 in Keulen, zo laat Rob Schotema van RS Vision, de Nederlandse vertegenwoordiger van de Koelnmesse weten. De Imm wordt dus 'gewoon' van 18-24 januari in Keulen gehouden. Dat kan ook veilig! In nauwe samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid en de deelstaat Noordrijn-Westfalen zijn de BeSafe4Buinsess-Guidelines uitgewerkt.

De beurs is er ook voor iedereen: de Duitse regering heeft besloten dat exposanten en bezoekers naar Duitsland kunnen reizen, zelfs uit een land met code oranje. Deelname of bezoek aan de beurs wordt namelijk aangemerkt als een urgente noodzaak om te reizen. Op de website van het verantwoordelijke ministerie wordt dit verder uitgelegd.


Tijdens de Imm cologne en Living Kitchen zijn er zelfs zowel B2B- als B2C-dagen. Dat kan omdat het gehele complex genoeg ruimte biedt voor hetzelfde aantal bezoekers als in het verleden naar de beurs is gekomen. Wel er wordt overgegaan op een systeem van dagkaarten die worden gekoppeld aan een ingang (Noord, Zuid, Oost of West). Alleen online-registratie is mogelijk, tickets ter plaatse kopen en 's zondags al bezoek ontvangen kan niet meer.


Daarnaast ontwikkelt Koelnmesse momenteel een anonieme - op GPS gebaseerde -mobiele app, die aangeeft waar de hotspots zijn. Door middel van een heatmap kan, waar nodig, door de beveiliging direct ingegrepen worden.


Het is duidelijk dat er een aantal uitdagingen zijn en dat de beurs minder mondiaal zal zijn als normaal. Naar iedereen kijkt er in ieder geval naar uit om elkaar in Keulen weer persoonlijk te ontmoeten.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #imm, #imm21, #imm2021, #immcologne, #dashaus

Gerelateerd nieuws
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
 
Fryett's via Cvd
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten geďntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden