Artelux gaat voor Luxury Living

Donderdag 24 september 2020

Het stadse hotelleven staat centraal in Luxury Living van Artelux, een aanvulling op de collectie van het merk van Hunter Douglas dochter Artex.
Artelux gaat voor Luxury Living
Artelux gaat voor Luxury Living Artelux gaat voor Luxury Living

Luxury Living heeft volgens Artelux een warme, rijke uitstraling. Daarnaast spreekt het Artex merk van toegankelijke klasse, stoffen die onderhoudsvriendelijk, probleemloos en functioneel zijn. De stoffen zijn ook geschikt voor de verbetering van de akoestiek.

 

De Artelux collectie aanvulling is ontwikkeld door eigen designers, met gevoel voor drama zonder volgens het merk de essentie uit het oog te verliezen. Artelux kiest voor rijke materialen en bijzondere technieken met aandacht voor de textiele ambacht, zoals een slingerweefsel dat resulteert in een open structuur. Donkerblauw, saliegroen, goudgeel en koper lopen als een rode draad door de wereld van Luxury Living en zorgen voor een chique uitstraling. Warme kleuren als oker, goud, aubergine en koper zijn ook in de collectie te vinden, gepoederde tinten die zo verbonden zijn aan velvetstoffen. Zacht en soft. Rijke en luxe. Nachtelijk blauw, eucalyptus groen, diep zwart vullen het kleurenpalet verder aan.

 

Naast Artelux zijn Kendix, Kendix Allure, Loft79,Your Edition en De Ploeg labels van Hunter Douglas-dochter Artex. Kendix Allure heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg, hier zijn ook stoffen van Kendix Modern en De Ploeg te vinden.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl
www.kendix.nl
www.loft79.nl
www.loft79.be
www.youredition.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #etcexpo, #etcdesigncenter,

Gerelateerd nieuws
 
Fryett's via Cvd
lees verder
Drie dimensionele stoffen Vescom
Vescom levert wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen voor de projectmarkt. Dit najaar vernieuwt het bedrijf twee van zijn gordijnstoffen. Daardoor passen de kwaliteiten Naltar en Delos volgens de firma beter bij de huidige tijd.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder
Veilig wonen & werken
Headlam gaat in november een campagne 'Veilig wonen & werken' starten. Het gaat hierbij om de brandveiligheid van stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden