Veel aanmeldingen Spoga + Gafa

Woensdag 23 september 2020

Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa

Zoals voor veel beurzen geldt werd in juni bekend dat Spoga + Gafa een nieuwe datum kreeg. De beurs werd verplaatst naar eind mei, begin juni 2021 en dit bleek een goede beslissing. De grootste tuinbeurs ter wereld is volgens organisator Koelnmesse qua reserveringen inmiddels al op pre-Corona-nivea.

 

Bijna negen maanden voor de volgende Spoga, heeft de beurs een boekingsstatus van meer dan 90%, dit is pre-Corona-niveau en in de meeste hallen zelfs hoger. Niet alleen de bestaande exposanten registreerden zich, in sommige gevallen met duidelijke uitbreidingsverzoeken, maar ook bedrijven die de afgelopen jaren niet hebben deelgenomen, hebben zich aangemeld. Dat geldt volgens de organisatie onder meer voor de meubelsector.

 

Met het oog op de huidige situatie bereidt Koelnmesse zich voor op een succesvolle Spoga + Gafa. De beurs moet voldoen aan de eisen van de Corona-beschermingsverordening van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en werk nauw samen met de autoriteiten in Keulen. Het fysieke evenement wordt aangevuld met digitale mogelijkheden, om klanten voor, tijdens en na de beurs te ondersteunen met toegevoegde waarde.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.spogagafa.de/besafe
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse, #staysafe, #coronaproof, #covid19

Gerelateerd nieuws
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
 
Website nieuws De Valk
lees verder
GIO Erkenning interieurproducten
Afgelopen vrijdag, 16 oktober, tijdens de DDW hebben meerdere fabrikanten Gio-erkenningen gekregen voor hun zitmeubelen en virtuele haard.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden