Suite702 helemaal up-to-date

Dinsdag 22 september 2020

Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
Suite702 helemaal up-to-date

Volgens Suite702 lijkt de slaapkamer een beetje een vergeten kamer, maar daar komt, als het aan het bedrijf ligt, verandering in. Volgens de leverancier is de slaapkamer een ruimte waar je ook leeft, werkt en geniet. Met de nieuwe poederige pastellen is de slaapkamer volgens het merk straks helemaal up-to-date.

 

De nieuwe kleuren zijn: Lilac Grey (zie foto), Mellow Yellow, Pale Olive, Dusty Rose en Inca Gold. Vijf nieuwe pastelkleuren beddengoed in biologisch perkal katoen, geïnspireerd op de laatste modetrends. De nieuwe collectie is een aanvulling op de bestaande organic perkal collectie, die nu in totaal uit 19 kleuren bestaat.Links

www.suite702.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, duurzaam, duurzaamheid,slaapkamer, #showup, #suite702, #gots

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder
 
Smartbed analyseert slaap
lees verder
 
Fair beddengoed Yumeko
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden