Belgica failliet

Maandag 21 september 2020

De bekende meubelzaak Meubelen Belgica nv in Antwerpen, ook handelend onder de naam Livin' Belgica, is vorige week failliet verklaard.
Belgica failliet

Op de site van Meubelen Belgica is momenteel een brief van curator Cathérine Lannoy te vinden die uitlegt dat de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen Meubel Belgica (foto; website), op het adres Damplein 23, B-2060 Antwerpen, in staat van faillissement is verklaard.

Gedupeerden die een bestelling hadden geplaatst en reeds (een deel) hadden betaald, worden opgeroepen zich te melden. Verdere details over de oorzaak van de faling zijn nog niet bekend gemaakt.

Er bestaat ook nog een Belgica Meubelen Tongeren, gevestigd op de Luikersteenweg 314 in Tongeren. Dit bedrijf stelt op haar website echter op geen enkele manier verbonden te zijn met andere Belgica-winkels.Links

meubelen-belgica.business.site
www.belgica.be
www.belgica-antwerpen.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, kast, tafel, salontafel, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #meubelenbelgica, #belgicaantwerpen, #belgica

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
Bankroet Kelder Slaapkamers
Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden