Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021

Maandag 21 september 2020

De Messe Frankfurt heeft besloten geen fysieke beurzen in Frankfurt meer te organiseren tot en met maart 2021.
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021

De foto toont lege straten naar de Messe Frankfurt. Dat blijft voorlopig zo nu de beursorganisator heeft gemeend te moeten beslissen dat alle beurzen in het eerste kwartaal van 2021 niet doorgaan. Dat betekent dat de textielbeurs Heimtextil in 2021 wordt verplaatst van januari naar 4-7 mei 2021, waar het wordt samengevoegd met de beurzen Techtextil en Texprocess.

Ook Ambiente, gepland voor februari, wordt eenmalig met twee andere beurzen (Christmasworld en Paperworld) samengevoegd tot een evenement onder een nieuwe naam: the International Consumer Goods Show, die we gemakshalve meteen maar verkorten tot de ICG-Show. Deze is nu gepland van 17-20 april.


P.S. 22-09-2020: Gerald Böse, Ceo van Koelnmesse reageert vandaag verbaasd op de timing van deze beslissing van de Messe Frankfurt omdat de beursmarkt momenteel ook in Duitsland herleeft. In Keulen is besloten om binnenkort juist weer wel weer beurzen te organiseren na overleg met onze exposanten en bezoekers.

Ook Oliver Frese, algemeen directeur en Chief Operating Officer van Koelnmesse stelt dat inmiddels aangetoond is dat beurzen onder bepaalde voorwaarden weer haalbaar zijn. Hij verwacht niet dat vanaf begin 2021 de internationale dimensies van de vorige evenementen bereikt kunnen worden.

Zo ziet hij bijvoorbeeld dat de Imm Cologne van 18-24 januari meer Europees dan intercontinentaal gericht zal zijn, verrijkt met extra digitaal bereik op mondiaal niveau. Maar de beurzen in Keulen gaan door.Links

ambiente.messefrankfurt.com
christmasworld.messefrankfurt.com
consumergoodsshow.messefrankfurt.com
heimtextil.messefrankfurt.com
techtextil.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, meubilair, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, rs vision expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, köln, kölnmesse, living interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, Heimtextil, mess frankfurt, frankfurt, icgs, icgshow, icg show, consumergoodsshow, International Consumer Goods Show, messefrankfurt, Imm, Imm Cologne, keulen, #ambiente, #christmasworld, #heimtextil, #imm, #imm21, #imm2021, #immcologne, #techtextil, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
De bergen in met Rosenthal
Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
lees verder
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Decopool levert vakmensen
Er zijn te weinig installateurs voor zowel vloer- als voor raambekleding en het tekort groeit. Zes ondernemers willen met de oprichting van Decopool bijdragen aan de oplossing: het opleiden van nieuwe vakmensen, in eerste instantie voor het inmeten en monteren van alle soorten raambekleding.
lees verder
 
Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden