Verkoop Team 7 door Emprechtinger

Vrijdag 22 maart 2024

Stefan Emprechtinger is voor de Oostenrijkse meubelfabrikant Team 7 met onmiddellijke ingang verantwoordelijk geworden voor de verkoop in de Benelux.
Verkoop Team 7 door Emprechtinger

V.l.n.r.: Stefan, Elisabeth en Georg Emprechtinger


Met onmiddellijke ingang heeft Stefan Emprechtinger het verkoopmanagement voor Duitsland, Oostenrijk en de Benelux voor Team 7 overgenomen van Olaf Brennecke.

De 33-jarige co-managing director was vorig jaar juni 2023 (foto) al toegetreden tot het management van het familiebedrijf als opvolger van zijn vader en oprichter Georg Emprechtinger. Zijn zus Elisabeth werkt sinds augustus 2022 ook reeds in de onderneming.

Uwe Steinhorst blijft plaatsvervangend verkoopleider voor Duitsland, Oostenrijk en de Benelux en blijft het verkoopteam van Kitchen Team 7 en Walden leiden.

'We willen Olaf Brennecke hartelijk bedanken voor zijn vele jaren van succesvolle service in de rol van Sales Manager,' leggen Georg en Stefan Emprechtinger uit.

Er is geen reden gegeven voor het plotselinge vertrek van Brennecke, die al sinds 1998 bij de fabrikant van massief houten meubelen, bedden en keukens werkte.Links

www.team7.at

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, personalia, export, #team7

Gerelateerd nieuws
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden