Van Manen failliet

Woensdag 03 juni 2020

Een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld is afgelopen vrijdag failliet verklaard.
Van Manen failliet

Het getroffen bedrijf is Van Manen Slaapcomfort bv, dochter van Roan bv. Op de site staat momenteel overigens dat de afdeling slaapkamers wegens verbouwing gesloten is. Het is een van de interieurzaken in het Woon Thema Centrum van 7.000 m² groot.

Andere Van Manen bedrijven zijn Keukens, Huis en Haard en Zonwering (Castillo Products), maar dat zijn aparte vennootschappen. Daarnaast is ook de Sanitair Groep Nederland er te vinden.

De curator is de heer I.J.G.H. Hage van Hage Advocaten uit Ede.

 



Links

www.vanmanen.nl
www.hageadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, failliet, faillissement, faling, boeken neerleggen, bankroet, 64651150, #vanmanen

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden