Nieuws van Johanson Design

Donderdag 04 juni 2020

Beurzen zijn uitgesteld, maar nieuws is er natuurlijk nog steeds. Zo ook van Johanson Design. Het Zweedse bedrijf introduceert een catalogus vol nieuwe producten, waarvan hier enkele te zien zijn.
Nieuws van Johanson Design
Nieuws van Johanson Design Nieuws van Johanson Design Nieuws van Johanson Design Nieuws van Johanson Design

Voor de stapelbare stoel Stroll en de Peak tafelserie van Johanson Design tekende de Berlijnse designstudio Böttcher & Kayser. Zij wonnen eerder al een Interior Innovation Award, verschillende iF Design Awards en talloze Red Dot Awards - waaronder de prijs 'Best of the Best' in 2013. Stroll (foto 1 en 2) is een collectie stabelbare stoelen, met of zonder wieltjes. Johanson noemt het een flexibele metgezel. De Peak tafelserie (foto 3) bestaat uit metaal gecombineerd met hout en is verkrijgbaar in verschillende modellen (rond en vierkant) en maten.

 

De in Stockholm gevestigde ontwerpstudio Färg & Blanche staat volgens Johanson bekend om hun experimentele houding, waarbij ze moeiteloos bewegen tussen het exclusieve handgemaakte en het industrieel geproduceerde. Hun nieuwe samenwerking met Johanson is de serie Norma (foto 4 en 5) en stoel met veel verschillende gezichten. De klant kan de stoel met een, twee of drie stoffen stoffen bedekken in verschillende materialen en kleuren.

 

Johanson Design wordt in Nederland vertegenwoordigd voor Arthur Eltink Agencies, de nieuwe producten van het bedrijf zijn te zien op vakbeurs Orgatec, in Keulen van 27-31 oktober 2020.Links

www.arthur-eltink-agencies.nl
www.johansondesign.com
www.johanson-nederland.nl
www.orgatec.com

Tags

kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #Johanson, #arthureltinkagencies

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden