Prijsverlagingen Jysk

Woensdag 28 februari 2024

Jysk verlaagt in Duitsland de prijzen voor meer dan de helft van het assortiment.
Prijsverlagingen Jysk

De prijs is hot - vooral in het consumentensegment. Nu Ikea een prijsoffensief is begonnen, heeft ook Jysk in Duitsland aangekondigd dat het de prijzen van meer dan de helft van zijn assortiment heeft verlaagd.

 

In totaal biedt Jysk meer dan 4.000 "Scandinavian Sleeping & Living" producten aan. Voorbeelden van de prijsverlagingen zijn het in hoogte verstelbare bureau Svaneke (60 x 120 cm), dat is verlaagd van € 275 naar € 185, de bureaustoel Nimtofte (van € 70 naar € 40) en het dekbed Alta (van € 40 naar € 30).

 

'We willen altijd de eerste keuze zijn voor onze klanten als het gaat om meubilair. In de afgelopen jaren hebben we, net als veel andere bedrijven, de kosten in ons hele bedrijf zien stijgen, deels door inflatie en wereldwijde onzekerheid. Als bedrijf hebben we het grootste deel van deze kosten opgevangen omdat we willen dat onze prijzen altijd concurrerend zijn. Daarom hebben we onze toch al lage prijzen nog verder verlaagd voor een groot aantal populaire kwaliteitsproducten,' zegt Jørgen Lund, executive vice president marketing, sales en expansion bij Jysk.

 

In 2023 heeft Jysk het aantal producten in de categorie 'permanent laaggeprijsde artikelen' verhoogd van 1.200 naar 1.500 artikelen, die tot 40% van het totale assortiment in een Jysk-winkel uitmaken. Daarnaast zijn vorig jaar wereldwijd de prijzen van meer dan 65% van de producten in deze categorie verlaagd,' aldus het hoofdkantoor.Links

www.jysk.de
www.jysk.nl

Tags

nieuws, interieur, retail, prijsverlaging, reactie, trend, kwaliteit, producten, meubelen, slapen, bedden, buro, dekbedovertrekken, kussens, hoofdkantoor, concurrentie, prijzenslag, laaggeprijsd, categorie, winkelketen, #jysk, #ikea

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden