Stille revolutie in horren

Woensdag 28 februari 2024

Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
Stille revolutie in horren

De nieuwe Plisséfit hordeur is niet alleen stil, maar toont ook Unilux' toewijding aan duurzaamheid. Lokale inkoop van onderdelen, gerecycled aluminium en productie in Nederland verzekeren de kwaliteit en lange levensduur.

 

Door hoogwaardige kunststof materialen te gebruiken voor de ketting en andere onderdelen, is de hordeur volgens de fabrikant nu aanzienlijk stiller geworden bij het openen en sluiten, terwijl de mugdichte afdichting behouden blijft.

 

'Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen,' zegt general manager Dènis van Loosbroek. 'Met de introductie van de verbeterde Plisséfit, bieden we niet alleen een superieure hordeur aan, maar moedigen we ook actief hergebruik aan om energie en grondstoffen te besparen. Commercie en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.' De nieuwe Plisséfit is beschikbaar vanaf 1 maart 2024.Links

www.unilux.nl

Tags

nieuws, interieur, hordeuren, insecten, innovatie, duurzaamheid, recycling, ontwerp, vernieuwd, plisse, hordeurtechnologie, energie, grondstoffen, besparing, commercie, afdichting, #plissefit, #unilux

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden