Nieuwe topman Riviera Maison

Woensdag 03 juni 2020

Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van RiviŤra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
Nieuwe topman Riviera Maison

In maart werd bekend dat de beoogde opvolger van Henk Teunissen na een jaar alweer was vertrokken. Interieurketen Rivièra Maison wil nu verder werken aan de toekomst met de komst van Edo Beukema (foto; Linkedin).

Edo is een retailer pur sang. Hij werkte lange tijd bij de Bijenkorf, waarvan de laatste 10 jaar als chief merchandising officer. Vervolgens maakte hij in dezelfde functie de switch naar Galeria Kaufhof (Hudson’s Bay Group).

Henk Teunissen: 'Ik ben bijzonder verheugd met de komst van Edo en ben ervan overtuigd dat we samen een mooi resultaat gaan neerzetten. Ik denk en verwacht dat ik veel van hem kan leren en zie een zonnige toekomst tegemoet.'
Links

www.rivieramaison.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, meubel, zitmeubel, bank, accessoire, tuinmeubel, lamp, licht, verlichting, karpet, spiegel, tuin, outdoor, winkel, keten, formule, personalia, #rivieramaison

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden