Trade Mart met Markettime

Dinsdag 15 december 2020

De Trade Mart Brussels heeft een overeenkomst getekend met Markettime, een applicatie voor een digitaal marktplaatsplatform dat het totale systeem van vraag en aanbod ondersteunt.
Trade Mart met Markettime

De Trade Mart Brussels heeft een akkoord met het digitale platform Markettime uit de Verenigde Staten. Deze levert een volledig 'in de cloud' geïntegreerde applicatie. De Trade Mart stelt hiermee de allereerste Europese digitale omnichannel marktplaats te zijn geworden.

Door de samenwerking beschikt de Trade Mart Brussels, naast de bestaande een fysieke locatie voor professionals, weldra ook over een digitale marktplaats. De lancering is gepland in het tweede kwartaal van 2021.

Guy Stevens, ceo Trade Mart Brussels, is erg blij met deze stap. Hij denkt dat deze combinatie een goede strategie is vanwege de voordelen die het zal bieden voor zowel merken als retailers: een Europees digitaal platform waarmee klanten wereldwijd 24/7 ondersteund kunnen worden. Tevens hoopt hij huurders een betere service te kunnen bieden. Ook is het een ideale opportuniteit om de Trade Mart Brussels Europees breder te positioneren

Markettime levert al decennialang succesvolle e-commercetoepassingen voor de retail. Recent kondigde het een gelijksoortig samenwerkingsverband aan met het Dallas Market Center. Hemal Patel, oprichter en ceo van Markettime: 'Samen met Trade Mart Brussels en Dallas Market Center werken we al enkele maanden hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat ons platform kan inspelen op hun behoeften. Trade Mart Brussels en Dallas Market Center werken al jaren nauw samen.

Overigens publiceerden we al eerder over andere soortgelijke platforms en marktplaatsen die ook de b2b-markt kunnen bedienen.Links

www.markettime.com
www.trademart.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, retail, shop, webshop, winkel, outlet, inkoop, #markettime, #trademart

Gerelateerd nieuws
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
 
Pareltjes van Orderchamp
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden