Surfaces van Kobe

Dinsdag 15 december 2020

We sluiten 2020 bijna af en kijken hoopvol naar 2021. Het merk Kobe van groothandel Kobefab lanceert nu de 2021 collectie Surfaces. Zoals de naam al zegt staan structuren hierin centraal.
Surfaces van Kobe
Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe

Het ontwerpteam van Kobefab heeft zich voor de Kobe collectie Surfaces laten inspireren door de structuren die in de natuur voorkomen – de verfijnde detaillering en de manier waarop materialen en texturen samen komen in harmonieuze kleuren. De stoffen in de collectie zijn interpretaties van boomschors, marmer, stenen en gebladerte.

 

Om deze elegante stoffen te creëren worden natuurlijke mengsels van gekleurde garens geweven in prachtige, gedetailleerde weeftechnieken. De stoffen hebben volgens Kobe een natuurlijke touch en draperen zeer soepel. Het geheel wordt versterkt door patronen en texturen in een warme kleurenmix.

 

De interieurstoffen groothandel is gevestigd in Valkenswaard en heeft ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg. Deze showroom wordt binnenkort helemaal vernieuwd. Naast de nieuwe collectie van Kobe komt het bedrijf ook met de eerste gehele collectie van het in september gelanceerde merk Essentials. Ook dit nieuws is binnenkort (17-12-2020) op Interieurjournaal.com te lezen.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #Kobe, #Kobefab, #Essentials, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Behang verwijderen
Arte International introduceert Easypro. Een nieuw product waarmee iedereen moeiteloos elk behang kan verwijderen. Een milieuvriendelijke oplossing voor dit probleem.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden