Surfaces van Kobe

Dinsdag 15 december 2020

We sluiten 2020 bijna af en kijken hoopvol naar 2021. Het merk Kobe van groothandel Kobefab lanceert nu de 2021 collectie Surfaces. Zoals de naam al zegt staan structuren hierin centraal.
Surfaces van Kobe
Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe Surfaces van Kobe

Het ontwerpteam van Kobefab heeft zich voor de Kobe collectie Surfaces laten inspireren door de structuren die in de natuur voorkomen – de verfijnde detaillering en de manier waarop materialen en texturen samen komen in harmonieuze kleuren. De stoffen in de collectie zijn interpretaties van boomschors, marmer, stenen en gebladerte.

 

Om deze elegante stoffen te creëren worden natuurlijke mengsels van gekleurde garens geweven in prachtige, gedetailleerde weeftechnieken. De stoffen hebben volgens Kobe een natuurlijke touch en draperen zeer soepel. Het geheel wordt versterkt door patronen en texturen in een warme kleurenmix.

 

De interieurstoffen groothandel is gevestigd in Valkenswaard en heeft ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg. Deze showroom wordt binnenkort helemaal vernieuwd. Naast de nieuwe collectie van Kobe komt het bedrijf ook met de eerste gehele collectie van het in september gelanceerde merk Essentials. Ook dit nieuws is binnenkort (17-12-2020) op Interieurjournaal.com te lezen.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #Kobe, #Kobefab, #Essentials, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder
Coretec via Decokay
Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden