Cadeaus van Marie-Gon

Woensdag 16 december 2020

Wie kent haar niet, Marie-Gon is natuurlijk een bekend interieurstyliste en kleurexpert. In deze donkere decembermaand geeft zij tot en met 23 december elke dag een cadeau weg.
Cadeaus van Marie-Gon

Op Linkedin schrijft Marie-Gon dat zij een adventskalender een leuk idee vindt, waarbij je iedere dag een luikje kunt openmaken waar een cadeautje achter zit. Zo’n kalender begint eigenlijk in het eerste weekeind van december. Toch is het volgens de trendwatcher niet te laat om met een mini-versie te starten.  

 

Op 14 december startte Marie-Gon met haar kalender. Tot en met 23 december geeft zij via Linkedin elke dag een cadeau weg. Deze cadeaus hebben natuurlijk altijd met interieuradvies te maken, zo gaf zij op 14 december een gratis masterclass naar keuze weg aan vier personen. Op de tweede dag nodigde zij haar contacten uit om iemand een 1 op 1 sessie met haar cadeau te geven. Benieuwd wat Marie-Gon de komende dagen nog in petto heeft? Houdt dan haar berichten via Linkedin in de gatenLinks

www.marie-gon.com
www.linkedin.com/in/marie-gon

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, #mariegon, #stijlendetail

Gerelateerd nieuws
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Bni nieuws
Begin deze maand is Piet Boon lid geworden en de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Bni) heeft sinds kort een nieuw duo-voorzitterschap.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden