Essentials by Kobe gereed

Donderdag 17 december 2020

In september introduceerde Kobefab een nieuw merk, Essentials. Nu toont de groothandel de nieuwe collectie, die bestaat uit kamerhoge gordijnen en vitrages.
Essentials by Kobe gereed
Essentials by Kobe gereed Essentials by Kobe gereed Essentials by Kobe gereed Essentials by Kobe gereed

De essentie, de belangrijkste basics voor elk interieur, daar staat het nieuwe merk Essentials voor. In de eerste echte collectie voor 2021 besteedt Kobefab naar eigen zeggen veel aandacht aan gordijnen, vitrages en in-betweens van een hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

De gordijnstoffen zijn ontworpen voor de toepassing in een breed scala aan interieurstijlen. Het productontwikkelingsteam richt zich op de belangrijke normen als natuurlijke uitstraling, toepasbaarheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Daarnaast zijn uitstraling en soepelheid van de stoffen belangrijk voor Kobefab.

 

Het kleurenpallet is een mix van naturals, basics en accentkleuren. De lancering collectie bestaat uit tien stoffen waaronder gordijnen, vitrages en in-betweens. Dit alles in een mix van decoratieve en commerciële uni’s, texturen en dessins.

 

Kobefab is gevestigd in Valkenswaard en heeft tevens een showroom in het ETC Design Center in Culemborg, die binnenkort helemaal vernieuwd wordt. Zeer recentelijk lanceerde Kobefab al de nieuwe 2021-collectie Surface onder het label Kobe.Links

essentials.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl
www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #Kobe, #Kobefab, #Essentials, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden