Essentials by Kobe gereed

Donderdag 17 december 2020

In september introduceerde Kobefab een nieuw merk, Essentials. Nu toont de groothandel de nieuwe collectie, die bestaat uit kamerhoge gordijnen en vitrages.
Essentials by Kobe gereed
Essentials by Kobe gereed Essentials by Kobe gereed Essentials by Kobe gereed Essentials by Kobe gereed

De essentie, de belangrijkste basics voor elk interieur, daar staat het nieuwe merk Essentials voor. In de eerste echte collectie voor 2021 besteedt Kobefab naar eigen zeggen veel aandacht aan gordijnen, vitrages en in-betweens van een hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

De gordijnstoffen zijn ontworpen voor de toepassing in een breed scala aan interieurstijlen. Het productontwikkelingsteam richt zich op de belangrijke normen als natuurlijke uitstraling, toepasbaarheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Daarnaast zijn uitstraling en soepelheid van de stoffen belangrijk voor Kobefab.

 

Het kleurenpallet is een mix van naturals, basics en accentkleuren. De lancering collectie bestaat uit tien stoffen waaronder gordijnen, vitrages en in-betweens. Dit alles in een mix van decoratieve en commerciële uni’s, texturen en dessins.

 

Kobefab is gevestigd in Valkenswaard en heeft tevens een showroom in het ETC Design Center in Culemborg, die binnenkort helemaal vernieuwd wordt. Zeer recentelijk lanceerde Kobefab al de nieuwe 2021-collectie Surface onder het label Kobe.Links

essentials.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl
www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #Kobe, #Kobefab, #Essentials, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Behang verwijderen
Arte International introduceert Easypro. Een nieuw product waarmee iedereen moeiteloos elk behang kan verwijderen. Een milieuvriendelijke oplossing voor dit probleem.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden