Topjaloezieen van Blister

Dinsdag 02 juni 2020

Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
Topjaloezieen van Blister

Sinds april 2018 is de webshop van Blister Blinds topjaloezieën.nl waarop allerlei raamdecoratieproducten worden verkocht. Natuurlijk jaloezieën, maar ook andere raamdecoratie als horren, rolgordijnen, shutters en plissé gordijnen. Op de site is het voor eindgebruikers mogelijk om verschillende opties aan te geven en vervolgens direct een prijsopgave te krijgen. Overal wordt overigens al direct een korting van 15% op gegeven. Zelf meten en monteren is mogelijk, maar er kan ook een inmeetafspraak (€ 55, maar gratis boven € 550) worden gemaakt.

Zo levert het bedrijf plissé gordijnen met Top-Down en Bottom-up handgreep (zie foto), die van boven naar onder, maar ook van onder naar boven getrokken kunnen worden, met als mogelijk resultaat een soort band van plissé gordijn in het midden van het raam. Hierbij wordt geen gebruik wordt gemaakt van koorden, wat ze veilig voor kinderen maakt in het gebruik. Ze zijn zonder en met Honingraat verkrijgbaar. Zoals tevens bekend bestaat het honingraat plissé gordijn uit twee lagen stof die een gesloten honingraatstructuur vormen. Dat geeft de gordijnen een strak uiterlijk en maakt ze ook bijzonder goed warmte-isolerend.

Net als de rolgordijnen van Topjaloezieën.nl zijn ook de (honingraat) plissé gordijnen verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, structuren en kleuren. Gekozen kan worden uit twee gradaties van transparantie - Semi-transparant en Black-Out (verduisterend) - die beide een zonwerende witte achterkant hebben. Dankzij de plooien van plissé gordijnen kunnen de gordijnen gemakkelijk omlaag en omhoog gesteld worden, waarmee de lichtinval wordt bepaald. Ook zijn ze goed met gordijnen te combineren.

 Links

www.topjaloezieen.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, shade, blinds, shutter, rolgordijn, plisse, jaloezie, hor, #topjaloezieen, #blisterbinds

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden