Rapport Meubelzaken verschenen

Woensdag 03 juni 2020

In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
Rapport Meubelzaken verschenen

Volgens Markdata.nl van Van Es Marketingservice biedt het het Marketingrapport Meubelzaken 2020 een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland. Naast de onderzoeksresultaten bevat het onderzoeksrapport diverse analyses van de database van meubelzaken in het Handelsregister en informatie die middels deskresearch is verzameld. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek. Hierdoor is de lezer volgens het bureau in staat om in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche.

 

In het rapport onder meer aandacht voor de ontwikkeling van het aantal meubelzaken. Zowel het aantal bedrijven als het aantal vestigingen van meubelzaken is volgens de cijfers van het CBS gedaald. Tussen 2015 tot het eerste kwartaal van 2020 daalde het aantal bedrijven van 1.905 naar 1.820 (-4,5%). Het aantal vestigingen daalde tussen 2014 - 2019 met 6,6% (van 2.560 naar 2.390). In 2012 daalde het aantal vestigingen het sterkst (met 7%). Daarna stabiliseerde de situatie.Links

www.marktdata.nl
www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, wonen, woninginrichting, meubelwinkel, vertrouwen, economie, indicator, consument, uitgaven, bestedingen, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, omzet, detailhandel, retail, winkel, prijzen, shop, meubels, bed, trend, onderzoek, rapport, online, webshop, #cbs, #marktdatanl, #vanesmarketingservice

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden