Ruik Let's Pause

Dinsdag 02 juni 2020

De nieuwe catalogus van de Spaanse fabrikant Let's Pause is uit. Het bedrijf uit Barcelona maakt meubelen die niet alleen vervaardigd zijn van natuurlijke materialen, maar er ook nog naar ruiken!
Ruik Let's Pause
Ruik Let's Pause Ruik Let's Pause Ruik Let's Pause

De bijzondere fabrikant Let’s Pause wil niet alleen een meubelmerk zijn, maar ook een manier van leven. het bedrijf maakt daarom producten die deel zijn van het land. Veranda's en terrassen lijken daardoor op te gaan in de natuur. En dat ruik je ook! De meubels behouden hun oorspronkelijke olfactorische vermogen oftewel hun reukzin: de geur van de natuur, die de hele levenscyclus zal blijven bestaan......

De meubelen zijn allemaal uniek door de handgemaakte, onregelmatige en organische vormen. Er wordt gebruik gemaakt van esparto (mediterraan gras), populierenhout, suikerriet en biezen, inheemse planten rond de Middellandse Zee. Deze oermaterialen worden door vakmensen omgezet in lampen, tafels, chaise longue of hoofdborden. Bij de fabricage wordt geen vernis of chemische behandelingen gebruikt. De producten kunnen na gebruik dus weer aan de natuur worden teruggeven.

Hier is de gehele catalogus te downloaden, via deze alleen de noviteiten 2020.
Links

www.letspause.es

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, stoel, fauteuil, bank, chaise longue, armstoel, zitplek, zitmeubel, lounge, tuin, outdoor, buiten, #letspause

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden