Ruik Let's Pause

Dinsdag 02 juni 2020

De nieuwe catalogus van de Spaanse fabrikant Let's Pause is uit. Het bedrijf uit Barcelona maakt meubelen die niet alleen vervaardigd zijn van natuurlijke materialen, maar er ook nog naar ruiken!
Ruik Let's Pause
Ruik Let's Pause Ruik Let's Pause Ruik Let's Pause

De bijzondere fabrikant Let’s Pause wil niet alleen een meubelmerk zijn, maar ook een manier van leven. het bedrijf maakt daarom producten die deel zijn van het land. Veranda's en terrassen lijken daardoor op te gaan in de natuur. En dat ruik je ook! De meubels behouden hun oorspronkelijke olfactorische vermogen oftewel hun reukzin: de geur van de natuur, die de hele levenscyclus zal blijven bestaan......

De meubelen zijn allemaal uniek door de handgemaakte, onregelmatige en organische vormen. Er wordt gebruik gemaakt van esparto (mediterraan gras), populierenhout, suikerriet en biezen, inheemse planten rond de Middellandse Zee. Deze oermaterialen worden door vakmensen omgezet in lampen, tafels, chaise longue of hoofdborden. Bij de fabricage wordt geen vernis of chemische behandelingen gebruikt. De producten kunnen na gebruik dus weer aan de natuur worden teruggeven.

Hier is de gehele catalogus te downloaden, via deze alleen de noviteiten 2020.
Links

www.letspause.es

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, stoel, fauteuil, bank, chaise longue, armstoel, zitplek, zitmeubel, lounge, tuin, outdoor, buiten, #letspause

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden