Toegankelijke klasse Artelux

Vrijdag 09 april 2021

Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
Toegankelijke klasse Artelux
Toegankelijke klasse Artelux Toegankelijke klasse Artelux Toegankelijke klasse Artelux

City Living van het label Artelux van Artex bestaat uit stoffen van hoogwaardige materialen, opvallend kleurgebruik, doorleefde natuurstructuren en een hoge aaibaarheidsfactor. Uitgangspunt blijft dat het een collectie is voor thuis met de achterliggende gedachte dat je je ook thuis kunt omringen met de luxe en rijkheid van onderweg. Toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.

 

Bij het ontwerp is de natuur een belangrijke inspiratiebron geweest. Van botanische dessins tot de keuze voor puur natuurlijke materialen of combinaties daarvan als katoen en linnen, of het streven om die hoogwaardige natuurlijke materialiteit na te bootsen met synthetische alternatieven. Aaibare stoffen met een hoge en verfijnde tactiliteit.

 

Het ingetogen kleurbeeld dat Artelux hanteert in haar drukdessins sluit naadloos aan op de kleuren van het jaar. De tendens is een verlangen naar een gevoel van comfort, rust en veiligheid. Naast zacht en soft, aquarelachtig en beigevarianten is er ook een rol weggelegd voor actuele accentkleuren als teal, cognac, mosterd, terra.

 

Zowel elegant gecoloreerd in de uni paletten als toegepast op het unieke ausbrenner doek, de soepelvallende gesloten variant of de linnenachtige en open inbetween de dragers voor de nieuwste drukdessins.

 

Verder valt het slim gebruiken van verschillende garens op. Door het changeant effect dat ontstaat door menging van ton sur ton garens ontstaat een bijzonder kameleoneffect in het interieur. Het doek krijgt hiermee een eigenschap die ervoor zorgt dat het spel van zonlicht in combinatie met kleur en materialiteit een niet te voorspellen, spannende interieurcompositie oplevert.

 

Artelux is een label van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook De Ploeg, Loft79, Your Edition en Kendix Allure voert. Laatstgenoemd label heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl
www.kendix.nl
www.loft79.nl
www.loft79.be
www.youredition.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #etcexpo, #etcdesigncenter #cityliving

Gerelateerd nieuws
NIeuwe aluminium jaloezieën
De nieuwe aluminium jaloezieën van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
 
Award voor LED - designrail Forest
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden