Voorjaarsvakdagen bijna van start

Zaterdag 10 april 2021

De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 Ė 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
Voorjaarsvakdagen bijna van start
Voorjaarsvakdagen bijna van start Voorjaarsvakdagen bijna van start Voorjaarsvakdagen bijna van start Voorjaarsvakdagen bijna van start

Sinds afgelopen september beurs is er voor Skalma en DatZit (niet te verwarren met DatZitt) via Dijo veel veranderd. Ze zijn onder meer na 28 jaar verhuisd naar een nieuw plek. Deze nieuwe stand (A046, foto 1) is compleet anders dan de vorige. Naast dat het een stuk moderner is, zijn de beide collecties van Skalma en DatZit hier in elkaar verweven. Zo wordt Deens design gecombineerd met eigentijdse relaxfauteuils van Hollandse bodem.

 

Jeroen van der Borg, sales en marketing manager Nederland bij Confortluxe nodigt interieurprofessionals van harte uit om een kopje koffie te komen doen in DWI (C213). Nieuw van het het Belgische bedrijf is onder meer de zitpoef collectie Espresso (foto 2).

 

Left Label Collections is natuurlijk ook opnieuw aanwezig met zijn merken. De kastencollectie van Coesel (B080, nieuw op de eerste verdieping op de Design afdeling) is aangevuld met een nieuwe groene kleur (foto 3). En model Dirk (foto 3), is een nieuwe design bank van het merk Jamé van Jamé Janssen (2A 006 in het Atrium).

 

Ton sur Ton is het nieuwe kunststof concept van Meubelfabriek De Valk (B026 & B028) en onderdeel van de Homeware collectie. De gedachte achter de Homeware collectie is geïnspireerd op ‘natural living’. De stoelen binnen het Ton sur Ton concept (foto 4) zijn uitgevoerd in 4 modische kleuren: roze, cementgrijs, taupe en okerbruin. Naast de kleuren zijn ook de materialen op elkaar afgestemd. De kunststof textuur combineert moeiteloos met de matte stalen frames.



Links

www.coesel.nl
www.confortluxe.com
www.datzit.info
www.datzitt.nl
www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl
www.jame.nl
www.leftlabel.nl
www.skalma.dk
www.skalma.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #coesel, #confortluxe, #datzit, #datzitt, #devalkbv, #dewoonindustrie, #jame, #leftlabel, #skalma, #skalma

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden