Samenwerking Tica en Orderchamp

Dinsdag 20 september 2022

Cash & carry Tica Trends & Trade en online inkoopplatform Orderchamp gaan een strategisch partnership aan. Met deze samenwerking bundelen de twee formules hun krachten en bieden ze een volledige omnichannel inkoopervaring voor retailers uit Europa.
Samenwerking Tica en Orderchamp

Door de nieuwe samenwerking kunnen retailers offline producten bekijken en inkopen bij de Tica-locaties, maar deze producten vanaf vandaag ook online (opnieuw) bestellen via Orderchamp. Hierdoor krijgen Tica-leden direct toegang tot een vergroot aanbod van duizenden merken.

 

De strategische samenwerking betekent nog meer aanbod, inkoopgemak en inspiratie voor zelfstandige retailers en lifestyle professionals. Orderchamp is een digitaal inkoopplatform met een aanbod van ruim 6.000 merken. Tica heeft offline meer dan 54.000 m2 inspirerende shop-in-shops, verdeeld over drie cash & carry’s, één in Aalsmeer en twee in Venlo.

 

De partijen vonden elkaar in hun gemeenschappelijke missie. Rogier Uivel (adjunct directeur, Tica op foto links): 'Al ruim 25 jaar biedt Tica kleine- en middelgrote ondernemers de mogelijkheid om een uniek assortiment in te kopen, waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de massa. Online inkoopplatform Orderchamp deelt deze missie. We zien het dan ook als een logische keuze om onze krachten te bundelen en ondernemers een rijkere beleving te kunnen bieden.'

 

Door technologie en inspiratie samen te brengen, zetten de partijen de toon voor een unieke inkoopervaring. 'Wij worden het eerste omnichannel wholesale inkoopplatform dat een enorm productaanbod van duizenden merken, zowel on- als offline, op een inspirerende wijze samenbrengt. Orderchamp vult Tica naadloos aan, en vice versa, en daar gaan de klanten van beide partijen - zowel de verkopende merken als de inkopende retailers - veel profijt van hebben,' aldus Joost Brugmans, co-founder en ceo van Orderchamp (foto midden).

 

Met de lancering van Tica x Orderchamp focussen de wholesale experts zich direct op de Benelux en Duitsland. De groeiambities worden echter niet onder stoelen of banken geschoven. Martijn Cliteur (Directeur, partner, Tica, foto rechts): 'We zijn klaar om nog meer fysieke locaties uit te rollen in Europa en de verbinding tussen on- en offline met behulp van Orderchamp’s technologie nog beter neer te zetten.'Links

www.tica.nl
www.orderchamp.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #tica, #trendsandtrade, #fashionextras, #venlo, #ticatrendsandtrade, #ticaxorderchamp

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden