Nieuw directeur Romo

Dinsdag 20 september 2022

Na het vertrek van Rolf Bakx begin dit jaar zat de The Romo Group zonder directeur. Nu is er een nieuwe gevonden die zich nauwelijks hoeft voor te stellen.
Nieuw directeur Romo

Per 1 september is Arek Verhees (foto) gestart als nieuwe managing director van The Romo Group Nederland als opvolger van Rolf Bakx. Velen zullen hem al kennen van vloerenfabrikant Tarkett - Desso waar hij de afgelopen vijftien jaar actief is geweest in verschillende functies, de laatste als director commercial, verantwoordelijk voor de projectmarkt in Nederland.

Arek is trots en blij met zijn overstap naar het internationaal opererende interieurtextielbedrijf The Romo Group met een 120 jaar lange historie. het familiebedrijf voert zes merken, met een eigen studio en team, die zorgen voor een vernieuwend en gevarieerd aanbod.Links

www.dessotarkett.nl
www.romo.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, nieuwe directeur, managing director, personalia, #arekverhees, #tarkett, #desso, #dessotarkett, #tarkettdesso, #romo, #intede, #villanova, #kirkbydesign, #zinc

Gerelateerd nieuws
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden