Ruim 200 merken op jubilerend Incoda

Woensdag 19 juni 2019

De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda

Het aanbod van de woningtextielvakbeurs is daarbij heel divers met een verdeling in de segmenten vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en interieurstoffen. Tijdens het tienjarig jubileum van het event zijn de nieuwste collecties van merken als Luxaflex, Sunway, Eijffinger, Kobe (Kobefab), T&G Wood, Floer, Masureel, Peitsman, Interfloor en PPC (Plinten & Profielen Centrale) te ontdekken.

Naast de ruim 200 merken is er ook een sprekers- en een workshopprogramma met bekende sprekers in het nieuwe Inspiratiecafé:
- Andrea de Groot (Living Hip) en Marieke Rijksen (Whispering Bold Interior Design)laten zien hoe zij een 'insta-worthy winkel-look' en een beleving creëren waar de consument warm voor loopt. Ook geven zij andere social media tips.
- Het interieurbloggersduo W/style (Vosgesparis en Beeldsteil) vertelt hoe ondernemers kunnen samenwerken met influencers en hoe dit voor meer naamsbekendheid kan zorgen.
- Op dinsdag vertelt Marina van Maanen (Veel Woongeluk) hoe duurzaamheid van producten te communiceren.
- Carin Frijters (voorzitter BNS Crisp) geeft aan hoe fabrikanten, groothandels, stylisten en retailers beter kunnen samenwerken.
- Trendresearcher Gaby van Gestel geeft een visuele reis langs de nieuwste retailtrends.
- Trendwatcher Aafje Nijman presenteert de Woontrends 2020, ontwikkeld voor brancheorganisatie Inretail.

In aanloop naar Interieur Collectie Dagen 2019 wordt het programma nog verder aangevuld met een aantal sprekers en wordt er ook het NKWP (Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen) gehouden. De data van Incoda: zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september in Evenementenhal Gorinchem.

 Links

www.eijffinger.com
www.evenementenhal.nl
www.floer.nl
www.incoda.nl
www.interfloor.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.kobe.eu
www.luxaflex.nl
www.masureel.com
www.peitsman.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl
www.sunway.nl
www.tg-wood.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, gorinchem, gorkum, icd, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, evenement, vakbeurs, showroom, tentoonstelling, #incoda, #nkparketleggen, #nkmeubelstofferen, #nkwoningstofferen, #nkwp, #eijffinger, #evenementenhal, #floer, #incoda, #interfloor, #interieurcollectiedagen, #kobe, #luxaflex, #masureel, #peitsman, #plintenenprofielencentrale, #sunway, #tgwood

Gerelateerd nieuws
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
Uitbreiding Estillon
Nog geen zeven jaar na de feestelijke opening van de nieuwe locatie en een uitbreiding eind 2016 is ondervloerspecialist Estillon alweer aan uitbreiding toe.
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden