Mart Visser stoffencollectie uitgebreid

Woensdag 19 juni 2019

Vorig jaar september lanceerde Mart Visser zijn eerste collectie interieurstoffen. De collectie Mart Visser Designs to Decorate, waarvoor hij samenwerkte met Headlam, wordt nu aangevuld met dertien nieuwe stoffen.
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid Mart Visser stoffencollectie uitgebreid

De Mart Visser Designs to Decorate collectie bestond initieel uit 21 items, variërend van dessin tot uni en verduisterend tot semi-transparanten. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie.

 

Structuur is één van de inspiratiebronnen voor de nieuwe items. Een voorbeeld hiervan zijn fijne en grove honinggraad van de items Basic Instinct en Dress to Kill (foto 2). Naast de uitgesproken structuur is het kleurverloop de extra toevoeging wat deze items volgens Visser uniek maakt. Crush on You (foto 3) is een nieuwe veloursstof, met een crushed effect.

 

Mart Visser presenteert zijn collectie overigens hoogstpersoonlijk via deze video (0:30). Meer vlogs zijn toegankelijk voor wie Mart Visser ambassador bij Headlam wordt. Naast toegang tot deze vlogs en exclusief beeldmateriaal horen hierbij ook twee displays, één met showbanen en een met visuals voor de hangstaal-collectie.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl
www.martvisser.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, mart visser, haute couture, mode, design, #headlam, #martvisser, #lifestylelnterior

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden