Nieuwe sterren bij Interfloor

Woensdag 19 juni 2019

Met Jupiter als aanvulling op de Project-SDN tapijtcollecties en de nieuwe Titan vinylcollectie heeft Interfloor flink wat nieuwe sterren aan het vloerenuniversum toegevoegd.
Nieuwe sterren bij Interfloor
Nieuwe sterren bij Interfloor Nieuwe sterren bij Interfloor Nieuwe sterren bij Interfloor Nieuwe sterren bij Interfloor

Titan (foto 1 linksboven), ook wel Saturnus VI genoemd, is de grootste maan van Saturnus en 50% groter dan de maan van onze Aarde. Maar het is tevens de naam van een nieuwe Interfloor-collectie met ingestrooide pvc-chips in de toplaag van de kamerbrede vinylvloerbedekking.

Het dessin is vrolijk maar tevens functioneel: het gespikkelde patroon is vergevingsgezind bij vuil. De vochtbestendige Titan is daarbij zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. De ingestrooide chipsmix zorgt samen met de Natural Look & Feel oppervlaktestructuur voor extra slijtvastheid en een slipbestendigheid klasse R10.

Titan is verkrijgbaar in tien uni ‘terrazzo’ kleuren (foto 2) en met gebruiksclassificatie 23/32 zowel residentieel als licht projectmatig toepasbaar. Adviesverkoopprijs € 74,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 18,50 per m²).

De vorig jaar reeds aangekondigde nieuwe tapijtcollectie Jupiter Project-SDN (foto 3 en 4) vormt uitbereiding van de 100% polyamide 6.0 Solution Dyed Nylon-komos (foto 5) van Interfloor. Jupiter onderscheidt zich door een gemarmerd effect wat te danken is aan de hypermoderne Scroll individual pile delivery tuftmachine: alle naalden voor ieder poolgaren zijn individueel digitaal te besturen. Het patroon heeft door poolverhogingen en verlagingen een licht gemarmerd beton effect.

Jupiter Project-SDN is bleekmiddelbestendig, heeft een lichtechtheid van meer dan 5 en is met een gebruiksclassificatie 23 en 33 geschikt voor zwaar projectgebruik, trappen en zwenkwielen. Leverbaar op 400 cm breed, maar ook als tapijttegels (vanaf 50m2) en als karpet in ieder gewenste maat. Adviesverkoopprijs € 104,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 26,00 per m²)

Infloor zal van 15-17 september deelnemen aan de vakbeurs Incoda in Gorinchem.

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/titan-vinylcollectie/
www.interfloor.nl/jupiter-project-sdn-tapijtcollectie/
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #incoda

Gerelateerd nieuws
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie geïntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden