Nieuwe sterren bij Interfloor

Woensdag 19 juni 2019

Met Jupiter als aanvulling op de Project-SDN tapijtcollecties en de nieuwe Titan vinylcollectie heeft Interfloor flink wat nieuwe sterren aan het vloerenuniversum toegevoegd.
Nieuwe sterren bij Interfloor
Nieuwe sterren bij Interfloor Nieuwe sterren bij Interfloor Nieuwe sterren bij Interfloor Nieuwe sterren bij Interfloor

Titan (foto 1 linksboven), ook wel Saturnus VI genoemd, is de grootste maan van Saturnus en 50% groter dan de maan van onze Aarde. Maar het is tevens de naam van een nieuwe Interfloor-collectie met ingestrooide pvc-chips in de toplaag van de kamerbrede vinylvloerbedekking.

Het dessin is vrolijk maar tevens functioneel: het gespikkelde patroon is vergevingsgezind bij vuil. De vochtbestendige Titan is daarbij zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. De ingestrooide chipsmix zorgt samen met de Natural Look & Feel oppervlaktestructuur voor extra slijtvastheid en een slipbestendigheid klasse R10.

Titan is verkrijgbaar in tien uni ‘terrazzo’ kleuren (foto 2) en met gebruiksclassificatie 23/32 zowel residentieel als licht projectmatig toepasbaar. Adviesverkoopprijs € 74,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 18,50 per m²).

De vorig jaar reeds aangekondigde nieuwe tapijtcollectie Jupiter Project-SDN (foto 3 en 4) vormt uitbereiding van de 100% polyamide 6.0 Solution Dyed Nylon-komos (foto 5) van Interfloor. Jupiter onderscheidt zich door een gemarmerd effect wat te danken is aan de hypermoderne Scroll individual pile delivery tuftmachine: alle naalden voor ieder poolgaren zijn individueel digitaal te besturen. Het patroon heeft door poolverhogingen en verlagingen een licht gemarmerd beton effect.

Jupiter Project-SDN is bleekmiddelbestendig, heeft een lichtechtheid van meer dan 5 en is met een gebruiksclassificatie 23 en 33 geschikt voor zwaar projectgebruik, trappen en zwenkwielen. Leverbaar op 400 cm breed, maar ook als tapijttegels (vanaf 50m2) en als karpet in ieder gewenste maat. Adviesverkoopprijs € 104,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 26,00 per m²)

Infloor zal van 15-17 september deelnemen aan de vakbeurs Incoda in Gorinchem.

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/titan-vinylcollectie/
www.interfloor.nl/jupiter-project-sdn-tapijtcollectie/
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #incoda

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriëntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden