Marc Chardonnens naar DWI

Woensdag 19 juni 2019

De Woonindustrie wil hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
Marc Chardonnens naar DWI

Door zijn komst wordt de in 2018 gestarte samenwerking tussen Spotlight en DWI nog sterker. Spotlight is een vakevent voor branches als Home & Living, Koken, Gedekte tafel, Design artikelen, Lifestyle en Woonaccessoires. In maart werd Spotlight voor het eerst gehouden in DWI Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tot begin 2018 was Marc Chardonnens verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Volgens Chardonnens heeft de retail behoefte heeft aan een centrale plek in Nederland waar alles onder één dak wordt aangeboden. Door de samenwerking tussen DWI en Spotlight is er volgens hem een one-stop shopevent tot stand gekomen voor de detaillist.

 

Op woensdag 3 juli organiseren Spotlight en DWI een inloopdag voor potentiële vaste en tijdelijke exposanten. Onder meer om kennis te maken met de organisatie. Op de foto v.l.n.r.: Spotlight organisator Jurgen Pietsersen, DWI directeur Edwin Loeff, Spotlight organisator Bas de Bruin en Marc Chardonnens. Aanmelden voor het event Spotlight kan hier.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #marcchardonnens

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Nieuwe digitale printer Forbo
De nieuwe digitale printer van Forbo Flooring werkt met UV-inkt en zorgt voor printvloeren van een nog betere kwaliteit, aldus het bedrijf uit Assendelft.
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variëren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden