Marc Chardonnens naar DWI

Woensdag 19 juni 2019

De Woonindustrie wil hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
Marc Chardonnens naar DWI

Door zijn komst wordt de in 2018 gestarte samenwerking tussen Spotlight en DWI nog sterker. Spotlight is een vakevent voor branches als Home & Living, Koken, Gedekte tafel, Design artikelen, Lifestyle en Woonaccessoires. In maart werd Spotlight voor het eerst gehouden in DWI Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tot begin 2018 was Marc Chardonnens verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Volgens Chardonnens heeft de retail behoefte heeft aan een centrale plek in Nederland waar alles onder één dak wordt aangeboden. Door de samenwerking tussen DWI en Spotlight is er volgens hem een one-stop shopevent tot stand gekomen voor de detaillist.

 

Op woensdag 3 juli organiseren Spotlight en DWI een inloopdag voor potentiële vaste en tijdelijke exposanten. Onder meer om kennis te maken met de organisatie. Op de foto v.l.n.r.: Spotlight organisator Jurgen Pietsersen, DWI directeur Edwin Loeff, Spotlight organisator Bas de Bruin en Marc Chardonnens. Aanmelden voor het event Spotlight kan hier.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #marcchardonnens

Gerelateerd nieuws
 
Extra groen bij Ntgrate
lees verder
PPC opent in Groningen
Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
lees verder
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden