Marc Chardonnens naar DWI

Woensdag 19 juni 2019

De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
Marc Chardonnens naar DWI

Door zijn komst wordt de in 2018 gestarte samenwerking tussen Spotlight en DWI nog sterker. Spotlight is een vakevent voor branches als Home & Living, Koken, Gedekte tafel, Design artikelen, Lifestyle en Woonaccessoires. In maart werd Spotlight voor het eerst gehouden in DWI Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tot begin 2018 was Marc Chardonnens verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Volgens Chardonnens heeft de retail behoefte heeft aan een centrale plek in Nederland waar alles onder één dak wordt aangeboden. Door de samenwerking tussen DWI en Spotlight is er volgens hem een one-stop shopevent tot stand gekomen voor de detaillist.

 

Op woensdag 3 juli organiseren Spotlight en DWI een inloopdag voor potentiële vaste en tijdelijke exposanten. Onder meer om kennis te maken met de organisatie. Op de foto v.l.n.r.: Spotlight organisator Jurgen Pietsersen, DWI directeur Edwin Loeff, Spotlight organisator Bas de Bruin en Marc Chardonnens. Aanmelden voor het event Spotlight kan hier.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent, #marcchardonnens

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden