Overname Leoxx

Maandag 20 november 2023

De Hillfloor group neemt Leoxx over van Anja Nekeman en versterkt zo haar positie op de vloerenmarkt.
Overname Leoxx
Overname Leoxx Overname Leoxx

Hillfloor Group - Bekend van de merken Van Besouw, Jabo Carpets en Therdex – groeit verder door de overname van Leoxx en haar custom printlabel Prints van Oranje die projectvloeren respectievelijk customized interieurmaterialen voor vloer, wand, raam en meubel leveren.

 

Hillfloor hoopt met de strategische aankoop van Leoxx en Prints van Oranje haar positie als een toonaangevende leverancier van vloeren te verrijken en verstevigen. Het opent deuren naar nog meer creatieve mogelijkheden en inspiratie voor klanten wereldwijd.

 

Anja Nekeman, eigenaar van Leoxx en Prints van Oranje: 'Het is met dankbaarheid en enthousiasme, maar ook met een mengeling van emoties dat ik na 37 jaar ondernemerschap Leoxx en Prints van Oranje overdraag aan de nieuwe eigenaar. Na een weloverwogen beslissing die lang in mijn gedachten gerijpt heeft, is de cirkel met deze strategische overname door Hillfloor Group rond. Leoxx en Prints van Oranje zijn geland op een plek die ik ‘home base’ noem: in het hart van de tapijtindustrie.

 

Ik ben trots op dit bedrijf en ik realiseer me terdege dat dit alleen mogelijk is dankzij het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en de inzet van onze toegewijde medewerkers, die vanuit hun eigen expertise en betrokkenheid hun waardevolle bijdrage hebben geleverd. Met Henk en Karst Beens aan het roer ben ik ervan overtuigd dat Leoxx en Prints van Oranje klaar zijn voor de volgende fase van groei en nieuwe uitdagingen. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst van dit geweldige bedrijf en draag Leoxx dan ook met een gerust hart aan hen over!'

 

Leoxx en Prints van Oranje blijven vanuit Houten werken met dezelfde collecties, service en website als klanten van hen gewend zijn. De binnendienst/klantenservice van Leoxx blijft bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens.Links

www.besouw.nl
www.therdex.nl
www.leoxx.nl
www.printsvanoranje.nl
www.jabo-carpets.nl

Tags

nieuws, interieur, overname, vloeren, pvcvloeren, karpetten, vloerkleden, consument, projecten, interieurconcept, functioneel, residentieel, commercieel, innovatie, technologie, meubelstoffen, customizen, gordijnen, totaalbeleving, ontwerp, versterking, verrijking, portfolio, fusie, overname, overgenomen, samenwerking, samenwerken, koop, acquisitie, merger, gefuseerd, #hillfloor, #therdex, #jabocarpets, #vanbesouw, #leoxx, #printsvanoranje, #colorbooks, #flexx, #amtico, #ntgrate

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden