Comfort en welzijn

Zaterdag 18 november 2023

ITC Carpets stelt de Tender-collectie voor, vervaardigd uit gerecycleerd polyester en transformeert elk interieur in een milieubewuste oase van comfort en schoonheid.
Comfort en welzijn
Comfort en welzijn Comfort en welzijn

De wereld evolueert razendsnel en dus haalt ITC Carpets alles uit de kast om de markt steeds een stap voor te blijven en in te spelen op de veranderende behoeften van de consument. De lente- en zomertrends wijzen op een groeiend verlangen naar emotioneel welzijn en betekenisvolle ervaringen in onze leefruimtes, en ITC Carpets heeft die ‘soft-livingtrend’ vertaald in vier interieurmoods met een eigen kleurenpalet en weelderige tapijttexturen. De vier stijlen staan volledig in het teken van zelfontplooiing en -ontdekking: van de meeslepende, verkwikkende kracht van Solar, het verfrissende en kalmerende effect van Thrive en de warmte en levendigheid van Radiate tot de harmonieuze, bezielde designs van Eternal.

 

De Tender-collectie weerspiegelt die drang naar ‘soft living’ en de veranderende behoeften van de consument, en transformeert leefruimtes tot een omgeving waar zachtheid, duurzaamheid en esthetiek centraal staan. Doordat ze gemaakt zijn van 100% gerecycleerd polyestergaren, zijn de tapijten niet alleen luxueus en betaalbaar, maar dragen ze ook bij aan een groenere, duurzamere toekomst. Zo weerspiegelt elk tapijt de inspanningen en ambities van ITC Carpets op het gebied van ecologie en bewuste consumptie.

 

Een van de belangrijkste nieuwe kenmerken van de Tender-collectie is de Ecoluxe-backing. Die vilten tapijtrug verbetert niet alleen de akoestiek van binnenruimtes, maar sluit ook aan bij de duurzaamheidsfilosofie van ITC Carpets. De Ecoluxe-backing is een hoogwaardige tapijtrug die volledig gemaakt is in gerecycleerd plastic, waardoor water- en koolstofvoetafdruk veel kleiner is dan bij een rug in nieuw polyester.

 

'Wij zijn ervan overtuigd dat onze leefruimtes een bron van comfort, rust en inspiratie moeten zijn”, zegt Rudy Eggermont, product development manager bij ITC Carpets. 'Met de Tender-collectie en onze innovatieve Ecoluxe-rug helpen we onze klanten duurzame omgevingen te creëren die het emotioneel welzijn verbeteren. Door zachtheid, schoonheid en milieubewustzijn centraal te stellen maken we het verschil.'Links

www.itc-carpets.com

Tags

nieuws, interieur, tapijt, vloerbedekking, zacht, living, polyester, polyestergaren, duurzaam, groen, toekomst, ambitie, leefruimte, comfort, koolstofafdruk, rug, zachtheid, inspiratie, #itccarpets, #tender

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
 
Creatief eindexamen
lees verder
 
Botanisch beton
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden