Out is in

Woensdag 23 oktober 2019

Een nieuw, onbekend design is het Neumann bijzettafeltje van de Berlijnse fabrikant Out.
Out is in
Out is in Out is in Out is in

Het meest succesvolle product in de Meyer-collectie van de jonge (opgericht in 2015) meubelfabrikant Out (Objekte Unserer Tage) is de massieve Meyer tafel (foto 1): eerlijk design, Duitse kwaliteit tegen scherpe prijszetting. Gemaakt in eik of notelaar. Er zijn rechthoekige eetkamer tafels (160/ 200/ 240 x 92 cm), verkoopprijs van het grootste formaat is circa € 1.800. Ook ronde (ø 89/115 cm) en ovalen versies zijn verkrijgbaar, als ook zitbanken (foto 1), hoge tafels en bistrotafels (foto 2).

Wie een meer grafische vormentaal waardeert, zal de nieuwe Neumann bijzettafel (foto 3 en 4) van Out naar waarde schatten: gemaakt uit één metalen, stalen plaat die lasergesneden wordt (H 50 cm x 35 x 35), poedergelakt in twee-componenten lak. Neumann oogt mooi en verrassend vanuit alle gezichtspunten. Functioneel als bijvoorbeeld bijzettafeltje, nachtkastje of als tafeltje buiten Leverbaar in vier standaard kleuren: wit, zwart, olijf en oranje. Verkoopprijs: € 399. Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.

Naast de Neumann en Meyer-serie heeft Out overigens nog andere lijnen tafels en zitmeubelen. Vertegenwoordiger in België is Victors Design Agency, de Nederlandse markt wordt door het Duitse bedrijf zelf gedaan.

 Links

www.objekteunserertage.com
www.victors.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, zitmeubel, bank, bijzettafel, tafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, designmeubelen, #objekteunserertage, #victorsdesignagency

Gerelateerd nieuws
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden