Organisatie positief over Spoga+gafa

Dinsdag 19 april 2022

Drie maanden voordat Spoga+gafa de deuren opent, is het aantal exposerende landen vergelijkbaar met het niveau van het recordjaar in 2019. Vooral Europese bedrijven hebben hun beursruimte in sommige gevallen aanzienlijk vergroot.
Organisatie positief over Spoga+gafa

Volgens de organisator wijst het vergroten van de stand erop dat de nieuwe data, van 19–21 juni goed in de smaak vallen. De Koelnmesse werkt met verschillende partners samen om meer standhouders en bezoekers naar Spoga+gafa te trekken. Zo werkt het bedrijf voor het eerst samen met Tuinbranche Nederland. De vereniging nodigt haar leden uit om Spoga+gafa te bezoeken en deel te nemen aan een intensief programma.

 

Op meubelgebied is veel te zien en ontdekken in Keulen. Een nieuwe halopstelling in het meubelgedeelte, een ‘driehoek van routes’ bestaande uit hallen 3.1, 11.1 en 11.2 en de unieke hal 10.2, zorgen voor een nieuwe dynamiek. Eenmalig versterkt pop-up evenement Home meets spoga+gafa, gewijd aan de wereld van interieurmeubilair, het meubelsegment van spoga+gafa. In hal 4.2 worden binnen- en buitenmeubels samen tentoongesteld.

 

De nieuwste trends voor buitenleven krijgen voor de derde keer een podium via de Trendshow Outdoor Lifestyle. De trendshow zoekt naar toekomstgerichte ontwikkelingen voor de inrichting van buitenruimtes. Welke impact zullen duurzame concepten of de toenemende verstedelijking hebben op het ontwerp van outdoorproducten? Komen er nieuwe oplossingen voor het toenemende aantal ouderen of de wens naar een individuele leefomgeving? Dit jaar zijn de thema’s dan ook Duurzaamheid, Verstedelijking, De Zilveren Maatschappij (vergrijzing) en Individualisering. Ook dit jaar kunnen exposanten met de beste innovaties van het seizoen gratis deelnemen.

 

Wie Spoga+gafa bezoekt wordt uitgenodigd om op zondag samen met de exposanten een ​​nieuw avondprogramma bij te wonen op de Rheinterrassen. Hier zullen de BBQ-exposanten zich actief presenteren.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #koelnmesse, #spogagafa, #homemeetsspogaandgafa

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden