Slijkhuis Design 100 jaar

Woensdag 20 april 2022

Slijkhuis Interieur Design bestaat 100 jaar, een uniek bedrijf met veel historie, gevestigd in Winterswijk.
Slijkhuis Design 100 jaar
Slijkhuis Design 100 jaar

In mei 1921 startte Gerard Slijkhuis een meubelproductiebedrijf en groothandel. De kwaliteit maakte zijn meubels al snel tot een succes. Zo werd zijn vernieuwende rookfauteuil met verstelbare rugleuning enorm populair.

 

In 1972 opende zoon Jan Slijkhuis een showroom opende in het pand van coöperatie De Dageraad in de Jonenstraat, de locatie waar het bedrijf nog steeds is gevestigd in Winterswijk. Van groothandel werd het bedrijf een woonwinkel. Jan Slijkhuis en zijn vrouw hielpen hun klanten heel zorgvuldig en verkochten alleen hoogwaardige meubels. Het bezorgde het bedrijf een uitstekende reputatie.

 

Vanaf zijn zesde jaar stond de huidige eigenaar Eric Slijkhuis al armleuningen te schuren in de fabriek en wist welke hij studierichting gekozen zou worden.

 

Eind jaren 80 loste Eric Slijkhuis zijn ouders af. Een nieuwe generatie (de derde), een nieuw elan: het bedrijf ging helemaal over op hedendaags woondesign en interieurarchitectuur. Inmiddels is men ook letterlijk in een nieuwe eeuw beland. Een digitale eeuw. Dat biedt gemakken, maar ook keuzestress en behoefte aan meer service.

 

Het team van Slijkhuis merkt dat mensen sterker dan ooit verlangen naar persoonlijk overleg met betrokken vakmensen. En naar meubels en materialen die je kunt zien en voelen. Dat kan bij Slijkhuis in een inspirerende en gastvrije sfeer. Hoe de technologie zich ook verder ontwikkelt, zelfs in de toekomst gaan we niet wonen in een virtueel huis. De tastbare en persoonlijke ervaring en het totale ontzorgen zal bij Slijkhuis daarom alleen maar nóg beter en completer maken.

 

Daarmee is men al begonnen toen Het Fundament werd opgericht als architectenbureau binnen het Slijkhuis-pand. Zo kan men alles aanbieden, van een nieuwe bank tot tot een compleet nieuw, duurzaam huis. Op deze manier blijft Slijkhuis werken aan de toekomst van het wonen en van hun klanten.

 

Een 100 jarige met modern elan.Links

www.slijkhuis-interieur.com
www.hetfundamentarchitectuur.nl

Tags

nieuws, interieur. meubelen, architectuur, design, modern, merken, ontwerpen, uniek, maatwerk, interieuradvies, jubileum, feest, eeuw, 100 jaar, honderd, #slijkhuis, #hetfundament

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden