Slijkhuis Design 100 jaar

Woensdag 20 april 2022

Slijkhuis Interieur Design bestaat 100 jaar, een uniek bedrijf met veel historie, gevestigd in Winterswijk.
Slijkhuis Design 100 jaar
Slijkhuis Design 100 jaar

In mei 1921 startte Gerard Slijkhuis een meubelproductiebedrijf en groothandel. De kwaliteit maakte zijn meubels al snel tot een succes. Zo werd zijn vernieuwende rookfauteuil met verstelbare rugleuning enorm populair.

 

In 1972 opende zoon Jan Slijkhuis een showroom opende in het pand van coöperatie De Dageraad in de Jonenstraat, de locatie waar het bedrijf nog steeds is gevestigd in Winterswijk. Van groothandel werd het bedrijf een woonwinkel. Jan Slijkhuis en zijn vrouw hielpen hun klanten heel zorgvuldig en verkochten alleen hoogwaardige meubels. Het bezorgde het bedrijf een uitstekende reputatie.

 

Vanaf zijn zesde jaar stond de huidige eigenaar Eric Slijkhuis al armleuningen te schuren in de fabriek en wist welke hij studierichting gekozen zou worden.

 

Eind jaren 80 loste Eric Slijkhuis zijn ouders af. Een nieuwe generatie (de derde), een nieuw elan: het bedrijf ging helemaal over op hedendaags woondesign en interieurarchitectuur. Inmiddels is men ook letterlijk in een nieuwe eeuw beland. Een digitale eeuw. Dat biedt gemakken, maar ook keuzestress en behoefte aan meer service.

 

Het team van Slijkhuis merkt dat mensen sterker dan ooit verlangen naar persoonlijk overleg met betrokken vakmensen. En naar meubels en materialen die je kunt zien en voelen. Dat kan bij Slijkhuis in een inspirerende en gastvrije sfeer. Hoe de technologie zich ook verder ontwikkelt, zelfs in de toekomst gaan we niet wonen in een virtueel huis. De tastbare en persoonlijke ervaring en het totale ontzorgen zal bij Slijkhuis daarom alleen maar nóg beter en completer maken.

 

Daarmee is men al begonnen toen Het Fundament werd opgericht als architectenbureau binnen het Slijkhuis-pand. Zo kan men alles aanbieden, van een nieuwe bank tot tot een compleet nieuw, duurzaam huis. Op deze manier blijft Slijkhuis werken aan de toekomst van het wonen en van hun klanten.

 

Een 100 jarige met modern elan.Links

www.slijkhuis-interieur.com
www.hetfundamentarchitectuur.nl

Tags

nieuws, interieur. meubelen, architectuur, design, modern, merken, ontwerpen, uniek, maatwerk, interieuradvies, jubileum, feest, eeuw, 100 jaar, honderd, #slijkhuis, #hetfundament

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden