Cuero via HMA

Woensdag 20 april 2022

Vanaf april 2022 heeft HMA, Huijser Meubel agenturen, het meubelprogramma van Cuero Design aan haar assortiment toegevoegd en is exclusief agent voor Nederland geworden.
Cuero via HMA
Cuero via HMA Cuero via HMA

Was eerder Win Hermeler Interieur Agenturen uit Nieuwkoop de agent van Cuero in Nederland, sinds april is dat HMA uit Rotterdam geworden. HMA-eigenaar Alfred Huijser vertegenwoordigt naast het Zweedse Cuero ook het Duitse KFF, de Italiaanse firma's Moving en Polflex en het IJslandse Kula by Bryndis en heeft en showroom in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

De Butterfly Chair (foto) is het meest bekende ontwerp van Cuero Design. Deze high-end vlinderstoel die wordt meer comfortabel, duurzaam en mooier naarmate deze vaker gebruikt wordt.

Alle door Cuero Design gebruikte materialen komen uit Europa: Italiaans leder (zeven plantaardig gelooide soorten), IJslands schapenwol, Zweeds staal en katoen uit Roemenië.

Cuero Design heeft sinds kort ook een serie lampen aan de collectie toegevoegd. Een kap van dik Italiaans leder (foto 2) blokkeert al het licht, waardoor een ontspannen neerwaartse verlichtingservaring ontstaat. De lampen zijn in drie verschillende maten leverbaar: 25, 35 en 45 cm doorsnede. Door te mixen en matchen in kleurleder en vier kleuren conische top en twee kleuren draad (foto 3) is de lamp te personaliseren.Links

www.asco-moebel.de
www.cuerodesign.com
www.huijsermeubelagenturen.com
www.kff.de
www.kula.is
www.movingchairs.it
www.polflex.it
www.vannellefabriek.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, showroom, meubel, stoel, fauteuil, bank, tafel, #ascomoebel, #cuerodesign, #huijsermeubelagenturen, #hma, #kff, #kula, #movingchairs, #polflex, #hma, #vannellefabriek

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden