Opschorting Bruvatex

Donderdag 07 maart 2024

Vorige week is aan textielfabrikant Bruvatex uit Deerlijk voorlopige opschorting verleend.
Opschorting Bruvatex

De ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk, heeft de West-Vlaamse fabrikant Bruvatex (Sagaert & Speyer) een opschorting verleend tot en met 27/06/2024. De jacquard weverij is gevestigd aan de Pladijsstraat 2, B-8540 in Deerlijk. Op het moment van schrijven is de website van Bruvatex, niet bereikbaar.

Bruvatex heeft als activiteit het weven van hoogwaardige vlakweefstoffen voor interieurtextiel (onder andere meubelstoffen, gordijnen) en het bewerken, spinnen van textielvezels.

Samen met weverij Cositex uit Zwevegem is Bruvatex eigendom van de derde generatie van de familie Bruggeman, die ook de leiding over het bedrijf heeft.

Aangewezen vereffeningsdeskundigen zijn Maarten Vinckier uit Roeselare (e-mail: m@vinckieradvocaten.be) en Carmen Matthijs uit Gullegem (e-mail: carmen.matthijs@lysiasadvocaten.be).Links

www.bruvatex.be

Tags

nieuws, interieur, textiel, interieurtextiel, wever, weverij, jacquard, stof, gordijnstof, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, raamdecoratie, decoratie, raambekleding, garen, spinnen, verlies, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, opschorting, surseance, 426883538, #opschorting, #failliet, #bruvatex, #cositex, #sagaertspeyer, #sagaertenspeyer

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden