Trademart online via Orderchamp

Vrijdag 08 maart 2024

Trademart en Orderchamp gaan 'omnichannel': via ‘Trademart on Orderchamp’ kunnen retailers naast fysiek inkopen bij Trademart showrooms, ook online inkopen bij een groeiend aantal Trademart-merken en Orderchamp-merken.
Trademart online via Orderchamp

Merken die deelnemen aan de Trademart Brussel kunnen volgens Orderchamp hun omnichannel-ambities versterken via 'Trademart on Orderchamp'. In de komende periode worden meer exposanten van het handelscentrum toegevoegd aan het online assortiment.

 

Orderchamp-merken krijgen daarnaast de mogelijkheid om offline een verkooplocatie in te richten in de 200.000m2 grote Trademart-locatie met shop-in-shops, om inkopers in een straal van 150 km rond Brussel te ontmoeten.

 

Deze samenwerking biedt voordelen voor zowel Trademart-exposanten die vanuit directe voorraad verkopen, als hun retail- & projectklanten die nu ook online kunnen inkopen. Los van het grotere online aanbod, kunnen de retailers met een specifieke ‘Trademart-branded user experience’ op het Orderchamp-platform hun favoriete Trademart-merken ontdekken en inkopen. Dit vergroot de zichtbaarheid van offline exposanten en maakt hun producten ook toegankelijker voor een breder publiek.

 

De voordelen van deze samenwerking zijn per direct beschikbaar voor bestaande Trademart-klanten, maar ook nieuwe gebruikers zijn welkom op het platform. Trademart en Orderchamp zijn vastbesloten om samen een naadloze en innovatieve ervaring in de wereld van B2B-commerce te creëren.

 

Ruim drie jaar geleden sloot de Trademart Brussel al een overeenkomst met het Amerikaanse digitale omnichannel marktplaats Markettime.Links

www.markettime.com
www.orderchamp.com
www.trademart.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #trademartbrussel

Gerelateerd nieuws
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden