Exclusieve samenwerking

Donderdag 07 maart 2024

Het bekende woonwinkelconcern Eijerkamp verbindt interieurexpert Frans Uyterlinde als ambassadeur aan het bedrijf.
Exclusieve samenwerking

Eijerkamp is een exclusieve samenwerking aangegaan met Frans Uyterlinde, een bekende interieurexpert. Na een intensieve samenwerking van 10 jaar, is Frans Uyterlinde nu officieel ambassadeur van het Eijerkamp Interieuradvies. Met deze samenwerking voegt Eijerkamp de expertise van Frans Uyterlinde toe om de kwaliteit en beleving van het Interieuradvies naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Frans Uyterlinde, die invloed heeft met zijn interieurdesign dankzij zijn werk op televisie (onder andere in de VT Wonen programma’s) en in diverse projecten, zal als ambassadeur niet alleen de klantbeleving met zijn unieke visie op wonen verrijken, maar ook een cruciale rol spelen bij de ontwikkeling en verfijning in het vakmanschap van het Eijerkamp team. Frans zal alle interieuradviseurs van Eijerkamp onder zijn hoede nemen. Zo zorgt hij ervoor dat zijn visie en kwaliteitsstempel doorsijpelen in elk aspect van het Eijerkamp interieuradvies.

 

'Na een samenwerking van meer dan 10 jaar, mag ik mij de trotse ambassadeur noemen van het Eijerkamp Interieuradvies. Het is een eer dat ik alle adviseurs continu mag trainen en inspireren. Eijerkamp Interieuradviseurs gaan door tot alles klopt. Van concept tot ontwerp op maat en de daarbij passende meubels. Want alleen dán gaat een huis écht leven,' stelt Frans Uyterlinde.

 

'Eijerkamp staat bekend om zijn inspiratievolle woonwinkels met meer dan 150 woonmerken en deskundig interieuradvies. Door samen te werken met Frans Uyterlinde, dé autoriteit van Nederland op interieurontwerp, tillen we dit naar een nog hoger niveau,' zegt Jesper Schoofs, senior marketeer van Eijerkamp. 'We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt aan onze klanten en kijken uit naar de inspirerende projecten die hieruit voort zullen komen.'Links

www.eijerkamp.nl
www.eijerkamp.nl/advies/interieuradvies

Tags

nieuws, interieur, samenwerking, interieuradvies, tvprogramma, advies, styling, combineren, trends, niveau, woonwinkel, inspiratie, woonmerken, deskundig, projecten, meubelen, slapen, design, woonaccessoires, team, kwaliteit, vakmanschap, team, aansturing, #eijerkamp, #vtwonen, #fransuyterlinde

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden