Nieuwe slaapexposanten DWI

Woensdag 03 juli 2019

Een zestal nieuwe slaapexposanten is in september te zien tijdens de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie), van 1-4 september in Nieuwegein. Zij zullen hier hun klanten op 2 en 3 september begroeten met een ontbijt.
Nieuwe slaapexposanten DWI
Nieuwe slaapexposanten DWI Nieuwe slaapexposanten DWI Nieuwe slaapexposanten DWI

De slaapbranche is continu in beweging. Ondanks de wens van de detaillist ontbreekt het al jaren aan één centrale locatie waar de slaapexposanten samen staan. DWI (De Woonindustrie) lijkt het meest kansrijk om de belangrijkste slaapmerken onder één dak te centraliseren. Met nog een paar maanden te gaan hebben zich zes nieuwe exposanten voor de najaarsbeurs gemeld.

 

De nieuwe exposanten zijn: Candia (via Jacob Bakker Agenturen, Hans de Jong staat namens het merk op het ETC Design Center), Vroomshoop (foto 1, Dakota Careflex), Key West Bedding (foto 2, Caro), Tekvor Care, Hasena en Polypreen. Bestaande exposanten in DWI met slaapproducten zijn: Boxspring DesignEquilli, Dicobed (met Bed Box Holland), Van Landschoot Bedding (met Axelssøn en Henson (foto 3, campagnebeeld site), Polypreen (foto 4) en Recticel (met Beka en Swissflex).

 

Op maandag 2 en dinsdag 3 september is er een ontbijt voorzien voor de bezoekers aan de slaapafdeling. Dat is dus van 8.30-10.30 uur lekker wakker worden in Nieuwegein.

 Links

www.axelssonbeds.eu
www.bedboxholland.nl
www.beka.be
www.boxspringdesign.nl
www.candiastrom.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl
www.equilli.com
www.hasena.ch
www.hensondesign.be
www.hml-bedding.nl
www.jbakker-agenturen.nl
www.keywestbedding.nl
www.polypreen.com
www.recticel.nl
www.swissflex.nl
www.vanlandschoot.be
www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #alldaystories, #axelssonbeds, #bedboxholland, #beka, #boxspringdesign, #candiastrom, #dewoonindustrie, #dicobed, #equilli, #hasena, #hensondesign, #jbakkeragenturen, #keywestbedding, #polypreen, #recticel, #swissflex, #vanlandschoot, #vroomshoop

Gerelateerd nieuws
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden