Nieuwe slaapexposanten DWI

Woensdag 03 juli 2019

Een zestal nieuwe slaapexposanten is in september te zien tijdens de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie), van 1-4 september in Nieuwegein. Zij zullen hier hun klanten op 2 en 3 september begroeten met een ontbijt.
Nieuwe slaapexposanten DWI
Nieuwe slaapexposanten DWI Nieuwe slaapexposanten DWI Nieuwe slaapexposanten DWI

De slaapbranche is continu in beweging. Ondanks de wens van de detaillist ontbreekt het al jaren aan één centrale locatie waar de slaapexposanten samen staan. DWI (De Woonindustrie) lijkt het meest kansrijk om de belangrijkste slaapmerken onder één dak te centraliseren. Met nog een paar maanden te gaan hebben zich zes nieuwe exposanten voor de najaarsbeurs gemeld.

 

De nieuwe exposanten zijn: Candia (via Jacob Bakker Agenturen, Hans de Jong staat namens het merk op het ETC Design Center), Vroomshoop (foto 1, Dakota Careflex), Key West Bedding (foto 2, Caro), Tekvor Care, Hasena en Polypreen. Bestaande exposanten in DWI met slaapproducten zijn: Boxspring DesignEquilli, Dicobed (met Bed Box Holland), Van Landschoot Bedding (met Axelssøn en Henson (foto 3, campagnebeeld site), Polypreen (foto 4) en Recticel (met Beka en Swissflex).

 

Op maandag 2 en dinsdag 3 september is er een ontbijt voorzien voor de bezoekers aan de slaapafdeling. Dat is dus van 8.30-10.30 uur lekker wakker worden in Nieuwegein.

 Links

www.axelssonbeds.eu
www.bedboxholland.nl
www.beka.be
www.boxspringdesign.nl
www.candiastrom.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl
www.equilli.com
www.hasena.ch
www.hensondesign.be
www.hml-bedding.nl
www.jbakker-agenturen.nl
www.keywestbedding.nl
www.polypreen.com
www.recticel.nl
www.swissflex.nl
www.vanlandschoot.be
www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #alldaystories, #axelssonbeds, #bedboxholland, #beka, #boxspringdesign, #candiastrom, #dewoonindustrie, #dicobed, #equilli, #hasena, #hensondesign, #jbakkeragenturen, #keywestbedding, #polypreen, #recticel, #swissflex, #vanlandschoot, #vroomshoop

Gerelateerd nieuws
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden