Mood Brussel geannuleerd

Dinsdag 02 juli 2019

De internationale textielvakbeurzen Mood & Indigo aankomende september gaan niet door. Easyfairs heeft eind vorige week besloten te stoppen met de organisatie.
Mood Brussel geannuleerd

In april liet Easyfairs nog weten het concept van de beurs aangepast en uitgebreid te hebben: op Mood mochten niet alleen high-end fabrikanten en producenten van meubel-, raam- en wandbekleding exposeren, maar ook leveranciers van (high-end) bed-, bad en tafellinnen, tapijt, karpetten en outdoor materialen zouden welkom zijn geweest van 10-12 september.

De stopzetting wordt veroorzaakt door een algemene afnemende marktevolutie sinds 2008, zo meldt Easyfairs op de Mood-website. Anderzijds wordt te weinig committent getoond door een aantal specifieke belangrijke spelers op de markt. Als gevolg daarvan concludeerde Easyfairs, die de beurs voor de eerste keer zou organiseren, dat er helaas te weinig steun was om beide beurzen op korte en lange termijn succesvol te organiseren.

 

P.S. 22-07-2019: Inmiddels is een alternatief event gepland.

 Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.indigobrussels.com
www.tour-taxis.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, stoppen, annuleren, gestopt, geannuleerd, gecancelled, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, ##tourtaxis, #artexiseasyfairs, #artexis, #easyfairs, #iide, #flandersexpo

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden