Mood Brussel geannuleerd

Dinsdag 02 juli 2019

De internationale textielvakbeurzen Mood & Indigo aankomende september gaan niet door. Easyfairs heeft eind vorige week besloten te stoppen met de organisatie.
Mood Brussel geannuleerd

In april liet Easyfairs nog weten het concept van de beurs aangepast en uitgebreid te hebben: op Mood mochten niet alleen high-end fabrikanten en producenten van meubel-, raam- en wandbekleding exposeren, maar ook leveranciers van (high-end) bed-, bad en tafellinnen, tapijt, karpetten en outdoor materialen zouden welkom zijn geweest van 10-12 september.

De stopzetting wordt veroorzaakt door een algemene afnemende marktevolutie sinds 2008, zo meldt Easyfairs op de Mood-website. Anderzijds wordt te weinig committent getoond door een aantal specifieke belangrijke spelers op de markt. Als gevolg daarvan concludeerde Easyfairs, die de beurs voor de eerste keer zou organiseren, dat er helaas te weinig steun was om beide beurzen op korte en lange termijn succesvol te organiseren.

 

P.S. 22-07-2019: Inmiddels is een alternatief event gepland.

 Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.indigobrussels.com
www.tour-taxis.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, stoppen, annuleren, gestopt, geannuleerd, gecancelled, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, ##tourtaxis, #artexiseasyfairs, #artexis, #easyfairs, #iide, #flandersexpo

Gerelateerd nieuws
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Kuchschermen van glas
Nu de brandwerendheid van plexiglas ter discussie is gesteld is de vraag welke kuchschermen wel veilig zijn. Officecity heeft een antwoord.
lees verder
 
Natuzzi presenteert Deep
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden