Mood Brussel geannuleerd

Dinsdag 02 juli 2019

De internationale textielvakbeurzen Mood & Indigo aankomende september gaan niet door. Easyfairs heeft eind vorige week besloten te stoppen met de organisatie.
Mood Brussel geannuleerd

In april liet Easyfairs nog weten het concept van de beurs aangepast en uitgebreid te hebben: op Mood mochten niet alleen high-end fabrikanten en producenten van meubel-, raam- en wandbekleding exposeren, maar ook leveranciers van (high-end) bed-, bad en tafellinnen, tapijt, karpetten en outdoor materialen zouden welkom zijn geweest van 10-12 september.

De stopzetting wordt veroorzaakt door een algemene afnemende marktevolutie sinds 2008, zo meldt Easyfairs op de Mood-website. Anderzijds wordt te weinig committent getoond door een aantal specifieke belangrijke spelers op de markt. Als gevolg daarvan concludeerde Easyfairs, die de beurs voor de eerste keer zou organiseren, dat er helaas te weinig steun was om beide beurzen op korte en lange termijn succesvol te organiseren.Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.indigobrussels.com
www.tour-taxis.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, stoppen, annuleren, gestopt, geannuleerd, gecancelled, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, ##tourtaxis, #artexiseasyfairs, #artexis, #easyfairs, #iide, #flandersexpo

Gerelateerd nieuws
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden