Extra support Mflor

Donderdag 04 juli 2019

Om dealers extra te kunnen ondersteunen heeft pvc-vloerspecialist Mflor ervoor gekozen om haar haar team uit te breiden met twee sales promotors: Selina en Harold.
Extra support Mflor

De twee nieuwe sales promotors van Mflor zullen de dealers gaan informeren en ondersteunen en de klanttevredenheid en het kennisniveau van de medewerkers van de dealers optimaliseren. Zij ondersteunen daarmee ook de buitendiensten van de groothandels Intr en Peitsman, met wie zij vanaf deze week nauw gaan samenwerken.

Selina Mosk (foto links) is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland (Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg), Harold van Lente neemt Noord-Nederland (Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen) voor zijn rekening.

Selina uit Apeldoorn is actief als rugbyspeler en rijdt motor en was eerder actief als salesmanager in de fitness- en sportbranche, maar heeft een passie voor woninginrichting. Harold van Lente (48) is ook sportief als voetbal en rijdt op de mountainbike. Hij heeft 12,5 gewerkt bij Bosgoed (nu Intr) en verkocht daar onder meer reeds Mflor-vloeren.

De komende tijd zullen Selina en Harold alle Mflor dealers gaan bezoeken en zullen zij producttrainingen gaan verzorgen. Ook zijn ze aanwezig op de Mflor-stand op de Incoda (Interieur Collectie Dagen) beurs op 15-17 september in Gorinchem.
Links

www.incoda.nl
www.intr.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, personalia, #mflor, #intr, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #incoda

Gerelateerd nieuws
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
 
Jubileum Cunera
lees verder
Tapijt corona-proof?
Tapijtfabrikant Lano laat weten dat uit studie is gebleken dat de risico's van het verspreiding van het coronavirus via tapijt minimaal is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden