Extra support Mflor

Donderdag 04 juli 2019

Om dealers extra te kunnen ondersteunen heeft pvc-vloerspecialist Mflor ervoor gekozen om haar haar team uit te breiden met twee sales promotors: Selina en Harold.
Extra support Mflor

De twee nieuwe sales promotors van Mflor zullen de dealers gaan informeren en ondersteunen en de klanttevredenheid en het kennisniveau van de medewerkers van de dealers optimaliseren. Zij ondersteunen daarmee ook de buitendiensten van de groothandels Intr en Peitsman, met wie zij vanaf deze week nauw gaan samenwerken.

Selina Mosk (foto links) is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland (Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg), Harold van Lente neemt Noord-Nederland (Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen) voor zijn rekening.

Selina uit Apeldoorn is actief als rugbyspeler en rijdt motor en was eerder actief als salesmanager in de fitness- en sportbranche, maar heeft een passie voor woninginrichting. Harold van Lente (48) is ook sportief als voetbal en rijdt op de mountainbike. Hij heeft 12,5 gewerkt bij Bosgoed (nu Intr) en verkocht daar onder meer reeds Mflor-vloeren.

De komende tijd zullen Selina en Harold alle Mflor dealers gaan bezoeken en zullen zij producttrainingen gaan verzorgen. Ook zijn ze aanwezig op de Mflor-stand op de Incoda (Interieur Collectie Dagen) beurs op 15-17 september in Gorinchem.
Links

www.incoda.nl
www.intr.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, personalia, #mflor, #intr, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #incoda

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden