Extra support Mflor

Donderdag 04 juli 2019

Om dealers extra te kunnen ondersteunen heeft pvc-vloerspecialist Mflor ervoor gekozen om haar haar team uit te breiden met twee sales promotors: Selina en Harold.
Extra support Mflor

De twee nieuwe sales promotors van Mflor zullen de dealers gaan informeren en ondersteunen en de klanttevredenheid en het kennisniveau van de medewerkers van de dealers optimaliseren. Zij ondersteunen daarmee ook de buitendiensten van de groothandels Intr en Peitsman, met wie zij vanaf deze week nauw gaan samenwerken.

Selina Mosk (foto links) is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland (Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg), Harold van Lente neemt Noord-Nederland (Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen) voor zijn rekening.

Selina uit Apeldoorn is actief als rugbyspeler en rijdt motor en was eerder actief als salesmanager in de fitness- en sportbranche, maar heeft een passie voor woninginrichting. Harold van Lente (48) is ook sportief als voetbal en rijdt op de mountainbike. Hij heeft 12,5 gewerkt bij Bosgoed (nu Intr) en verkocht daar onder meer reeds Mflor-vloeren.

De komende tijd zullen Selina en Harold alle Mflor dealers gaan bezoeken en zullen zij producttrainingen gaan verzorgen. Ook zijn ze aanwezig op de Mflor-stand op de Incoda (Interieur Collectie Dagen) beurs op 15-17 september in Gorinchem.
Links

www.incoda.nl
www.intr.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, personalia, #mflor, #intr, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #incoda

Gerelateerd nieuws
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in BelgiŽ en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder
 
Interfloor noviteiten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden