Lampen met bluetooth door Signify

Vrijdag 05 juli 2019

Verlichting wordt steeds slimmer en makkelijker te bedienen. Signify voegt Bluetooth toe aan de Philips Hue lampen, zodat de verlichting eenvoudig met een app te regelen is.
Lampen met bluetooth door Signify

Geen bedrading meer, of een uitgebreid Domotica systeem. Een Philips Hue lamp indraaien en de app downloaden is voldoende. Gebruikers kunnen één, maar ook meerdere lampen aansluiten en bedienen.

 

Met de app kan de verlichting aan en uit worden gezet, maar ook het niveau en de kleur kan worden gekozen. Er zijn volgens Signify (de nieuwe naam van Philips) 16 miljoen kleuren of 50.000 verschillende wittinten beschikbaar. In de app zijn vooraf ingestelde scènes beschikbaar om de sfeer te bepalen. Ook deze nieuwe generatie Philips Hue lampen zijn overigens te bedienen met de stem en aan te sluiten op systemen als Alexa en Google Assistent

 

Om meerdere lampen te bedienen is er de Philips Hue Bridge. Hiermee krijgt de gebruiker ook toegang tot het volledige Philips Hue ecosysteem, met onder meer de bediening buitenshuis, Philips Hue Entertainment en Friends of Hue en compatibiliteit met apps van derden.

Vanaf midden augustus 2019 worden de Philips Hue E27 en GU10 in Europa geïntroduceerd met Bluetooth-functionaliteit (Philips Hue white, Philips Hue white ambiance en Philips Hue white and color ambiance). Later dit jaar en in 2020 zullen meer producten Bluetooth-geactiveerd worden.

 

In Europa zullen de producten (E27 en GU10) worden verkocht voor € 19,95 voor de Philips Hue white lamp, € 29,95 voor de Philips Hue white ambiance lamp en € 59,95 voor de Philips Hue white and color ambiance lamp.

 Links

www.meethue.com
www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden