Nieuwe Pip collectie van Eijffinger

Dinsdag 14 januari 2020

In 2008 bracht Eijffinger samen met Pip Studio het eerste behangboek op de markt. Dit jaar begint met alweer het vijfde boek, vol van de vrolijke en kleurrijke prints waar de Pip Studio om bekend staat.
Nieuwe Pip collectie van Eijffinger
Nieuwe Pip collectie van Eijffinger Nieuwe Pip collectie van Eijffinger Nieuwe Pip collectie van Eijffinger

Volgens Eijffinger biedt de nieuwe Pip Studio collectie volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die makkelijk met elkaar te combineren zijn. Dessin Floris (foto 1) heeft een opengewerkte jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel. In de ondergrond is een klein sterretje in reliëf aangebracht. Dit dessin past volgens Eijffinger goed bij het streepdessin Blurred Lines. De grafische streep met chevron patroon in structuur heeft een heel subtiel glanzend streepje.

 

Dessin Palm Scene (foto 3) toont een tropische tentoonstelling van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen, bladeren en exotische bloemen. Het tropische tafereel van deze print met water en bergen op de achtergrond heeft een vintage gevoel. Good Evening is een groots dessin op vinyl met kleurrijke bloemen en tropische vogels die geïnspireerd is op traditionele Oriëntaalse muurschilderingen. Door de structuur van het behang lijkt het dessin volgens Eijffinger haast op stof die op de wand is aangebracht.Links

www.eijffinger.com
www.pipstudio.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #pipstudio, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden