DBC voor hotels

Dinsdag 14 januari 2020

DBC international, ook wel bekend van het label M-Line, introduceert de DBC Business Collection: hotelboxsprings en dienstverlening tegen zakelijke prijzen.
DBC voor hotels

DBC International, leverancier van matrassen en kussen lanceert deze nieuwe Business Collection voor zakelijke markt. Deze collectie bevat vier boxspringcombinaties met elk eigen kenmerken en variërend in ligcomfort: Silver, Gold, Platinum en Diamond (foto). Hierbij is rekening gehouden met functionaliteit voor de zakelijke markt en wordt deze ondersteund door een specialistisch team voor zakelijke afnemers.

Volgens DBC geeft een onderzoek door Metric Lab Vitality onder 300 klanten in maart 2019 aan dat 88% van de respondenten slapen en een goed uitgerust gevoel essentieel vindt tijdens een overnachting en dat ziet het als een essentieel onderdeel van de complete (hotel) beleving.

Dat zou dan moeten lukken met de producten van DBC. Volgens het bedrijf staan deze namelijk garant voor uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en optimale ventilatie. DBC noemt zich ook 'Official Sleep Supplier' van topsporters en is partner van onder andere Jumbo-Visma, de KNVB en TeamNL van NOC*NSF. En is ook vaste partner van TUI, Europarcs en verschillende boetiek hotels in binnen- en buitenland.

Vanaf gisteren is DBC overigens te vinden op twee vakbeurzen: de Imm Cologne in Keulen en de horecabeurs Horecava in Amsterdam, als officiële partner van Hotel World een nieuwe afdeling op de Horecava.Links

www.mlineworldwide.com

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #mline, #dbc, #imm, #imm20, #imm2020, #horecava, #hotelworld

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden