DBC voor hotels

Dinsdag 14 januari 2020

DBC international, ook wel bekend van het label M-Line, introduceert de DBC Business Collection: hotelboxsprings en dienstverlening tegen zakelijke prijzen.
DBC voor hotels

DBC International, leverancier van matrassen en kussen lanceert deze nieuwe Business Collection voor zakelijke markt. Deze collectie bevat vier boxspringcombinaties met elk eigen kenmerken en variërend in ligcomfort: Silver, Gold, Platinum en Diamond (foto). Hierbij is rekening gehouden met functionaliteit voor de zakelijke markt en wordt deze ondersteund door een specialistisch team voor zakelijke afnemers.

Volgens DBC geeft een onderzoek door Metric Lab Vitality onder 300 klanten in maart 2019 aan dat 88% van de respondenten slapen en een goed uitgerust gevoel essentieel vindt tijdens een overnachting en dat ziet het als een essentieel onderdeel van de complete (hotel) beleving.

Dat zou dan moeten lukken met de producten van DBC. Volgens het bedrijf staan deze namelijk garant voor uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en optimale ventilatie. DBC noemt zich ook 'Official Sleep Supplier' van topsporters en is partner van onder andere Jumbo-Visma, de KNVB en TeamNL van NOC*NSF. En is ook vaste partner van TUI, Europarcs en verschillende boetiek hotels in binnen- en buitenland.

Vanaf gisteren is DBC overigens te vinden op twee vakbeurzen: de Imm Cologne in Keulen en de horecabeurs Horecava in Amsterdam, als officiële partner van Hotel World een nieuwe afdeling op de Horecava.Links

www.mlineworldwide.com

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #mline, #dbc, #imm, #imm20, #imm2020, #horecava, #hotelworld

Gerelateerd nieuws
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Slaapsegment in DWI uitgebreid
Van zondag 9 t/m woensdag 12 februari vindt in De Woonindustrie (DWI) de voorjaarseditie van de Vakbeurs plaats. Tot nu toe hebben al 17 slaapexposanten hun deelname toegezegd.
lees verder
 
Gelukkig Nieuwjaar!
lees verder
Eenvoud bij Pure Talents IMM
Dingen eenvoudiger maken en, waar mogelijk, ook duurzamer: het idee achter de twintig ontwerpen van de jonge creatieve geesten op de shortlist voor de 17e Pure Talents Contest van IMM Cologne. In januari te zien in de speciale tentoonstelling op deze interieurvakbeurs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden