Nieuwe directeur Jasno

Woensdag 04 september 2019

Shutteraanbieder Jasno uit Eersel krijgt per 1 november een nieuwe algemeen directeur als opvolger van Jeroen Hermans en Simon Sants.
Nieuwe directeur Jasno

Bram Raaijmakers (foto) wordt de nieuwe algemeen directeur van Jasno. Hij volgt hiermee de huidige directeuren Hermans en Sants op, die na bijna twintig jaar plaats maken. Raaijmakers is sinds 2005 in dienst bij het bedrijf. Vanuit zijn salesfunctie ontwikkelde hij zich in de afgelopen 14 jaar en heeft hij verschillende managementfuncties uitgevoerd.

Nu is het juiste moment om het stokje aan Bram over te dragen, aldus Hermans en Sants. Zij zullen de komende periode betrokken blijven bij de overdracht en herinrichting van activiteiten, maar vervullen daarna geen operationele werkzaamheden meer in het bedrijf.
Links

www.jasno.nl

Tags

Nieuws, personeel, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, shutter, jaloezie, jaloezieŽn, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, personalia, Jasno, #jasno, #shutter

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden