Nieuwe directeur Jasno

Woensdag 04 september 2019

Shutteraanbieder Jasno uit Eersel krijgt per 1 november een nieuwe algemeen directeur als opvolger van Jeroen Hermans en Simon Sants.
Nieuwe directeur Jasno

Bram Raaijmakers (foto) wordt de nieuwe algemeen directeur van Jasno. Hij volgt hiermee de huidige directeuren Hermans en Sants op, die na bijna twintig jaar plaats maken. Raaijmakers is sinds 2005 in dienst bij het bedrijf. Vanuit zijn salesfunctie ontwikkelde hij zich in de afgelopen 14 jaar en heeft hij verschillende managementfuncties uitgevoerd.

Nu is het juiste moment om het stokje aan Bram over te dragen, aldus Hermans en Sants. Zij zullen de komende periode betrokken blijven bij de overdracht en herinrichting van activiteiten, maar vervullen daarna geen operationele werkzaamheden meer in het bedrijf.
Links

www.jasno.nl

Tags

Nieuws, personeel, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, shutter, jaloezie, jaloezieŽn, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, personalia, Jasno, #jasno, #shutter

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden