Showup vondsten

Dinsdag 03 september 2019

Showup zit er weer op. Het tweedaagse event in Expo Haarlemmermeer bood een grote diversiteit aan (home)decoratie in een gemoedelijke atmosfeer.
Showup vondsten
Showup vondsten Showup vondsten Showup vondsten

Tijdens vakbeurs Showup toonden vele interessante merken hun producten. Een kleine greep uit dit aanbod:

 

- Beija Flor (foto 1) is het merk van designer Maya Kounievsky. Het bedrijf uit Israël print onder andere het patroon van oude tegels op vinyl tafellopers en karpetten. Van Mokum uit Amsterdam is verdeelt het merk in Nederland.

- Studio Harm en Elke (foto 2) is een samenwerking van Harm van den Nieuwenhof en Elke van den Berg. Beide afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Al van hun producten worden handgemaakt in hun atelier in Eindhoven.

- Johan en Mateo zijn twee artiesten uit Berlijn die onder de naam Zozoville unieke kunst maken waarop monsters de hoofdrol spelen (foto 3). Zij verkopen de orginele schilderijen, maar reproduceren ze ook op allerlei producten. Nieuw zijn de handgemaakte monsterlijke kussens.

 

Tijdens Showup gaf Marie-Gon een interessante lezing over het belang van kleur. Hiervoor gebruikte zij veel praktische voorbeelden, om te laten zien hoe kleur van belang is voor de uitstraling van producten, of een merk. Zo lijkt feller gekleurd eten zoeter en zorgen de kleuren geel en oranje ervoor dat we meer eten. Een oranje gekleurde 'shop' knop op een website zorgt zelfs voor aantoonbaar meer verkopen. Volgens Marie-Gon is het dus erg belangrijk om te weten waarom je de keuze maakt voor bepaalde kleuren. Color Navigator, een bedrijf van kleurexperts, doet niet anders en biedt hiervoor speciale software aan.

 

Nog een laatste feitje, groene planten in een winkel zorgen voor hogere verkopen. Deze worden onder andere verkocht door het merk Plantophile (vertegenwoordigd door Mantagifts). De levende decoratieve artikelen (foto 4) hebben vrijwel geen verzorging nodig.Links

www.showup.nl
www.harmenelke.nl
www.beijaflorworld.com
www.vanmokum.com
www.zozoville.com
www.mantagifts.com
www.plantophile.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #mariegon, #colornavigator, #beijaflor, #vanmokum, #studioharmenelke, #zozoville, #plantophile, #mantagifts, #showup2019

Gerelateerd nieuws
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden