Veel nieuws van Studio Henk

Donderdag 05 september 2019

Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
Veel nieuws van Studio Henk
Veel nieuws van Studio Henk Veel nieuws van Studio Henk Veel nieuws van Studio Henk Veel nieuws van Studio Henk Veel nieuws van Studio Henk

De nieuwe producten sluiten volgens mede-oprichter Okke Albers perfect aan bij de filosofie van Studio Henk. Het maken van meubels voor elke dag, dankzij hun eenvoud en functionaliteit. Het is mogelijk om de meubels te customisen, om zo een meubel naar eigen smaak te creëren.

 

De Base eettafel van eikenhout (foto 1) heeft een lichte, toegankelijke uitstraling. De tafel wordt gekenmerkt door bijzondere houtverbindingen, die alleen met nauwkeurigheid gemaakt kunnen worden. De Base is ook verkrijgbaar als eettafelbank (foto 2). Modulo (foto 3) is een modulaire zitbank. De smalle armleuningen geven de zitbank een lichte uitstraling. Door de centrale stalen pootjes, die net als het frame van de Base een T-vorm hebben, zweeft de bank boven de grond. De zitbank bestaat uit verschillende losse elementen, zodat je naar eigen wensen je zitbank kunt samenstellen. Otto (foto 4) is een multifunctionele poef met een eikenhouten basis en is verkrijgbaar in twee maten.

 

De eerste lampencollectie van Studio Henk bestaat uit een staande lamp, een wandlamp, een plafondlamp en hanglampen. De Nod Collection heet zo vanwege het 'knikkende hoofd' van de staande lamp (foto 5), die de eerste was in de collectie. Dezelfde elementen, van een vierkante stalen koker en een ronde schijf komen in elke lamp terug. De combinatie met een ronde schijf zorgt volgens het bedrijf voor een speels contrast.Links

www.studio-henk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, meubel, tafel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #thenodcollection, #studiohenk

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden