Nieuwe agent Medalounger

Dinsdag 01 november 2022

Meubelfabrikant Medal heeft voor de Modulax-collectie relaxfauteuils van Medalounger een nieuwe Nederlandse agent aangesteld: Michiel Vos. Hij versterkt per 1 november het verkoopteam.
Nieuwe agent Medalounger
Nieuwe agent Medalounger Nieuwe agent Medalounger

Meubelfabrikant Medal / Medalounger zet met Michiel Vos (foto) als nieuwe agent voor de de Modulax relaxfauteuil collectie een volgende stap op de Nederlandse markt. Michiel Vos versterkt per 1 november het verkoopteam en zal gedurende de Meubelbeurs Brussel op de stand aanwezig zijn. Tijdens de Meubelbeurs Brussel belooft Medal/Medalounger tal van nieuwe modellen te introduceren in hal 5, stand 104.

Sinds de introductie in 2020 is Modulax een belangrijk onderdeel in het Medalounger assortiment geworden. De collectie omvat relaxfauteuils en fauteuils, eetkamerstoelen- en tafels. Modulax relaxfauteuils zijn altijd full-options, met twee of drie motoren inclusief de zogenaamde Hart-Balans (Herzwaage)-functie en ingebouwde accu. Er is een ruime keuze uit meerdere stoffen en kleuren waaronder Bull en Leder. Alle modellen zijn ook met een sta-op liftfunctie leverbaar.

Bijzonder is dat Medalounger met de Express Collectie permanent 600 Modulax fauteuils in België op voorraad heeft staan, onderverdeeld in 26 verschillende modellen en in de best verkopende uitvoeringen en/of kleuren. De levertijd is gelijk aan de planning van het transport, gemiddeld vier tot zes werkdagen!

 

P.S. 08-11-2022: In het persbericht was de naam Michiel Vos abusievelijk vermeld als Michael Vos en eerder zo in dit artikel opgenomen. Dit is nu hersteld.Links

www.mecam.be
www.medalounger.com
www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, personalia, michael vos, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #mecam, #medalounger, #modulax

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden