Veelzijdige salontafel

Dinsdag 01 november 2022

De 2022 collectie van Opinion Ciatti bestaat uit vier nieuwe producten, maar de nieuwe salontafel wordt er door het bedrijf uitgelicht.
Veelzijdige salontafel
Veelzijdige salontafel Veelzijdige salontafel

De vier producten van Opinion Ciatti verschillen qua inspiratie, vorm en functie sterk van elkaar, maar zijn allemaal zijn ontwikkeld rond drie kernbegrippen: nomadisme, duurzaamheid en pragmatisme. Eén van die nieuwe producten is de nieuwe salontafel Koji, met flexibiliteit en veelzijdigheid als belangrijkste kenmerken.

 

De slanke tafel is in hoogte verstelbaar door middel van een praktische ringmoer en heeft twee kleine wieltjes die in het onderstel zijn verborgen, waardoor hij gemakkelijk door de kamer kan worden verplaatst en naar believen kan worden geëxperimenteerd met verschillende opstellingen. Naast een bank als tafelblad of gebruikt als laptopstandaard, thuis maar ook in contractomgevingen als een geïmproviseerde werkplek, of als sta-bureau om een ​​juiste houding aan te moedigen.

 

De tafel bestaat uit een stalen structuur en MDF-blad, in zwart, steenrood of metallic goud. Daarnaast is het model er ook in een versie met een milieuvriendelijke bovenkant gemaakt van gerecycled glasvezel en zijn componenten. Een volledig groen paneel omdat het 100% gerecycled is en ook recyclebaar aan het einde van zijn levensduur.

 

In Belgie en Luxemburg wordt Opinion Ciatti verdeeld door Martine Struyvelt, in Nederland door Lauwers Agencies van Thijn de Ruijter.Links

www.opinionciatti.com
www.martinestruyvelt.be
www.lauwersagencies.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, fauteuil, stoel, bank, woonkamer, kamer, salontafel, design, #opinionciatti, #lauwersagencies, #martinestruyvelt, #koji

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden