Veelzijdige salontafel

Dinsdag 01 november 2022

De 2022 collectie van Opinion Ciatti bestaat uit vier nieuwe producten, maar de nieuwe salontafel wordt er door het bedrijf uitgelicht.
Veelzijdige salontafel
Veelzijdige salontafel Veelzijdige salontafel

De vier producten van Opinion Ciatti verschillen qua inspiratie, vorm en functie sterk van elkaar, maar zijn allemaal zijn ontwikkeld rond drie kernbegrippen: nomadisme, duurzaamheid en pragmatisme. Eén van die nieuwe producten is de nieuwe salontafel Koji, met flexibiliteit en veelzijdigheid als belangrijkste kenmerken.

 

De slanke tafel is in hoogte verstelbaar door middel van een praktische ringmoer en heeft twee kleine wieltjes die in het onderstel zijn verborgen, waardoor hij gemakkelijk door de kamer kan worden verplaatst en naar believen kan worden geëxperimenteerd met verschillende opstellingen. Naast een bank als tafelblad of gebruikt als laptopstandaard, thuis maar ook in contractomgevingen als een geïmproviseerde werkplek, of als sta-bureau om een ​​juiste houding aan te moedigen.

 

De tafel bestaat uit een stalen structuur en MDF-blad, in zwart, steenrood of metallic goud. Daarnaast is het model er ook in een versie met een milieuvriendelijke bovenkant gemaakt van gerecycled glasvezel en zijn componenten. Een volledig groen paneel omdat het 100% gerecycled is en ook recyclebaar aan het einde van zijn levensduur.

 

In Belgie en Luxemburg wordt Opinion Ciatti verdeeld door Martine Struyvelt, in Nederland door Lauwers Agencies van Thijn de Ruijter.Links

www.opinionciatti.com
www.martinestruyvelt.be
www.lauwersagencies.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, fauteuil, stoel, bank, woonkamer, kamer, salontafel, design, #opinionciatti, #lauwersagencies, #martinestruyvelt, #koji

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden