Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

Dinsdag 27 oktober 2020

Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

De Meubelbeurs Brussel zal digitaal te bezoeken zijn van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020. Het wordt dan onder meer mogelijk om dagelijks live te chatten van 9:30 tot 17:00 uur met fabrikanten. Inschrijven kan binnenkort via de website.

Directeur Lieven van den Heede beseft dat zo'n digitale beurs het warme gevoel van de fysieke Meubelbeurs natuurlijk niet kan vervangen maar biedt hiermee wel een platform om meubelfabrikanten en handel samen te brengen. En exposanten de kans hun noviteiten presenteren. De meubelhandel kan deze ene keer dus zonder te reizen toch nieuwe collecties bestellen.

De Meubelbeurs Brussel was gepland om over een kleine twee weken te starten (van 8-11 november), maar werd eind augustus gecanceld door de organisatie. Van den Heede besefte dat de beslissing aan de ene kant met opluchting, maar aan de andere kant ook met ontgoocheling ontvangen is. Hij dankt alle exposanten die zich al hadden ingeschreven. Zoals eerder beloofd worden de betaalde sommen voor standgeld en catalogus in de komende dagen teruggestort.

Natuurlijk worden de live-contacten tussen exposanten en bezoekers gemist, net als de organisatie nu al de opwinding rond de voorbereiding van de beurs en straks de voldoening van het zien van blije gezichten na een succesvolle beurs mist. Daarvoor wordt het uitkijken naar volgend jaar, de volgende editie staat gepland voor 7-10 november 2021.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, veiligheid, geannuleerd, annuleert, uitgesteld, gecanceld, cancelt, gaat niet door gaan, afgelast, afgezegd, vindt niet plaats, geschrapt, schrapt, digitaal, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder
Origami van hout
San is het nieuwste ontwerp van Roderick Vos voor meubelleverancier Linteloo. Zijn inspiratie haalde Vos uit de praktijk van het meubelmaken.
lees verder
Joriĺs topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden