Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

Dinsdag 27 oktober 2020

Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!

De Meubelbeurs Brussel zal digitaal te bezoeken zijn van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020. Het wordt dan onder meer mogelijk om dagelijks live te chatten van 9:30 tot 17:00 uur met fabrikanten. Inschrijven kan binnenkort via de website.

Directeur Lieven van den Heede beseft dat zo'n digitale beurs het warme gevoel van de fysieke Meubelbeurs natuurlijk niet kan vervangen maar biedt hiermee wel een platform om meubelfabrikanten en handel samen te brengen. En exposanten de kans hun noviteiten presenteren. De meubelhandel kan deze ene keer dus zonder te reizen toch nieuwe collecties bestellen.

De Meubelbeurs Brussel was gepland om over een kleine twee weken te starten (van 8-11 november), maar werd eind augustus gecanceld door de organisatie. Van den Heede besefte dat de beslissing aan de ene kant met opluchting, maar aan de andere kant ook met ontgoocheling ontvangen is. Hij dankt alle exposanten die zich al hadden ingeschreven. Zoals eerder beloofd worden de betaalde sommen voor standgeld en catalogus in de komende dagen teruggestort.

Natuurlijk worden de live-contacten tussen exposanten en bezoekers gemist, net als de organisatie nu al de opwinding rond de voorbereiding van de beurs en straks de voldoening van het zien van blije gezichten na een succesvolle beurs mist. Daarvoor wordt het uitkijken naar volgend jaar, de volgende editie staat gepland voor 7-10 november 2021.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, veiligheid, geannuleerd, annuleert, uitgesteld, gecanceld, cancelt, gaat niet door gaan, afgelast, afgezegd, vindt niet plaats, geschrapt, schrapt, digitaal, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden